Getty Images for InStyle
DJETINJSTVO

Jennifer Aniston o odnosu koji ju je najviše ranio: 'Nisam bila dijete koje je priželjkivala, pa mi je to stalno zamjerala'

Slavna glumica nije imala savršeno djetinjstvo i velik dio tinejdžerskih godina provela je mučeći se s disleksijom i ljutnjom koju je osjećala prema svojoj kritičnoj majci.

Jennifer Aniston (49) i njena majka nikako nisu mogli pronaći zajednički jezik, a zbog uloge u filmu 'Damplin', slavna glumica prisjetila se vlastitih rana iz djetinjstva jer glumi umirovljenu kraljicu ljepote Rosie koja ima plus-sized kćer.

Dumplin

'Moja majka je bila jako kritična prema meni. Sebe je smatrala savršenom, a mene osrednjom' ispričala je Jennifer koja je svoju majku posljednji put posjetila u svibnju 2016. nakon što je čula da nije dobro. Srele su se nakon duge pauze, a poslije tog susreta njezina majka Nancy je preminula od moždanog udara. 'Ona je bila model i prezentacija na van joj je bila najvažnija, a tako je odgajala i mene. Nisam bila ono što je ona očekivala i to mi je uvijek prebacivala', rekla je zvijezda 'Prijatelja', dodavši da je njezina mama uvijek trošila vrijeme na stvari koje nisu važne.

Njihovom odnosu nije pomogla ni knjiga koju je Nancy objavila knjigu 2009., a bila je posvećena njihovom odnosu što je slavnu 'prijateljicu' samo još više udaljilo od nje. U knjizi je otkrila i stvari iz njezinog privatnog života, a to joj nikada nije oprostila.

Beverly Hills, CA  - Newly single Jennifer Aniston exits Balayage By Nancy Braun Salon in Beverly Hills. The fresh faced actress wears glasses as she is led to her car by security after visiting the popular salon wearing suede ankle boots and cargo pants with a leather jacket.

Pictured: Jennifer Aniston

BACKGRID USA 5 APRIL 2018, Image: 367834947, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Jennifer Aniston posjetila je frizerski salon

Linker
24. travanj 2024 13:03