Getty Images
svi se nadaju pomirenju

Jennifer Aniston s bivšima ostaje super: Nakon Justina, slavila je i s Bradom

Poznata holivudska prijateljica priredila je još jedan party povodom blagdana i na njega pozvala sve slavne prijatelje, uključujući i jednog od svojih bivših supruga.

Ovog vikenda glumica Jennifer Aniston je ušla u blagdansko raspoloženje i organizirala božićni party za prijatelje. Aniston je poznata kao ljubiteljica Božića, otkrio je izvor blizak glumici, pa je i slavlje kod nje je postalo tradicija. Voli ga organizirati i uvijek pozove drage prijatelje, ujedno i zvijezde s A-liste poput Jimmyja Kimmela, Kate Hudson, Gwyneth Paltrow, a ove se godine na njoj našao i bivši suprug Brad Pitt.

"Ostali su u kontaktu nakon njezinog rođendana, čuju se s vremena na vrijeme", kazao je izvor o njihovom odnosu i nadodao da održavaju prijateljstvo. 55-godišnji Pitt u veljači je došao na njezinu proslavu 50. rođendana koja se održala u Los Angelesu.

Brad Pitt and Jennifer Aniston at the premiere of 'The Mexican' at the National Theater in Los Angeles, Ca. 2/23/01.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images).
Getty Images

Jennifer i Brad su neprežaljeni par svih obožavatelja - od 2000. do 2005. godine bili su u braku, nakon čega su se rastali te je glumac pronašao sreću s glumicom Angelinom Jole. S njom se rastao 2016. godine nakon dvije godine braka i 12 zajedno provedenih godina. istovremeno, Jennifer se razvela od supruga Justina Therouxa u veljači 2018. nakon dvije i pol godine braka. Obožavatelji su se tada ponadali novoj vezi starih ljubavnika.

CANNES, FRANCE - MAY 13:  Actor Brad Pitt and wife actress Jennifer Aniston attend the World Premiere of the epic movie
Getty Images

"Već više od deset godina žive odvojene živote i ne iznenađuje što su u tom razdoblju postali drugačije osobe nego onda kada su bili zajedno. Jedno su bez drugoga duže nego što su bili zajedno, to je davna prošlost", komentirao je izvor blizak paru glasine da bi se mogli pomiriti.

Druže se i nakon razvoda: Jennifer Aniston i bivši zajedno na važan blagdan

394091 01: Actors Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the premiere of the film
Getty Images

Glumica koja trenutno ima ulogu u seriji "Morning Show" održala je prijateljski odnos s Bradom, ali i s Justinom, pa se on našao kao uzvanik na proslavi Dana zahvalnosti u njezinom domu. Par se razišao u mirnim odnosima, a jedno o drugome imaju samo riječi hvale. "Svijet bi trebao znati o kakvoj duhovitoj ženi je riječ", komentirao je jednom prilikom bivši suprug Justin.

Linker
24. travanj 2024 19:17