S Justinom Therouxom na dodjeli zvijezde Jasonu Batemanu na Stazi slavnih u srpnju prošle godine
 Profimedia, Uppa entertainment
Život udvoje

Jennifer Aniston se požalila na supruga: 'Sve mi krade, šampone, kremu, gel...'

Otkako se udala za glumca Justina Therouxa, glumica Jennifer Aniston mora trošiti dvostruki iznos na kozmetičke proizvode - jer on kontinuirano koristi sve što mu u kupaonici dođe pod ruku.

Zvijezda 'Prijatelja' je za Refinery 29 izjavila da voli to što je njezin suprug njegovan i pazi na izgled, ali je zna iznervirati jer je jako površan kad su beauty preparati u njihovoj kupaonici u pitanju. 'Krade moj šampon, moj gel za kosu, kreme za lice. Zapravo, što god ja stavljam na lice, to isto stavlja i on', rekla je Aniston. 'Jako se voli 'trackati'', naglasila je. No, potom je ipak priznala da voli njegovane muškarce, pa to može podnijeti.

Pa ipak, Justin je rekao da ona baš i nije uvijek fan njegovih beauty navika. 'Kad sam za ulogu u seriji The Leftovers morao pustiti bradu, najprije je rekla da joj je to u redu. Nakon mjesec dana, već nije bilo u redu. Doista, brada mi je bila jako oštra, to je za nju bio horor. Pa čak i za mene. Nije bila sretna kad sam joj rekao da cijelu sezonu moram imati bradu. Poslije smo se navikli, a sad mi je brada ionako mekana', rekao je Theroux.

Jennifer i Justin početkom kolovoza su proslavili drugu godišnjicu braka. Njihovo vjenčanje 2015. je bila toliko čuvana top tajna, da su čak i neki uzvanici, poput glumice Emily Blunt, mislili da idu na proslavu njegovog 44. rođendana. Tako slave i godišnjice braka - u intimi, bez velike pompe.

Justin Theroux and Jennifer Aniston at
Profimedia, Uppa entertainment
Justin Theroux i Jennifer Aniston

Linker
19. travanj 2024 12:58