Jennifer Aniston
 NBCU Photo Bank via Getty Images
People’s Choice Awards 

Jennifer Aniston u jednoj od neobičnijih haljina koje smo vidjeli na njoj

Zvijezda za zvijezdom dolazile su na jedan od uvaženijih crvenih tepiha u godini, onaj postavljen tijekom dodjele People’s Choice Awards, a pogledi su najduže počivali na miljenici cijelog svijeta - Jennifer Aniston. Zbog karizme, ljepote, ali i modnog odabira koji se ovaj put dao odgonetnuti tek nešto pomnijim promatranjem...

Kazališna dvorana Barker Hanger u Santa Monici bila je u nedjelju navečer stjecište bogatih i slavnih - među najbolje odjevene modni su magazini već svrstali Jennifer Aniston, Gwen Stefani, Zendayu i Kim Kardashian.

Jennifer Aniston nosila je dugu crnu zanimljivo višeslojnu haljinu koja se neobično razdvajala u donjem dijelu i primila i sedmu People's Choice nagradu kao glumačka ikona, a dodijelio joj ju je Adam Sandler, kolega iz serije 'Prijatelji'.

SANTA MONICA, CALIFORNIA - NOVEMBER 10: 2019 E! PEOPLE'S CHOICE AWARDS -- Pictured: Jennifer Aniston accepts The People's Icon of 2019 award on stage during the 2019 E! People's Choice Awards held at the Barker Hangar on November 10, 2019 -- NUP_188997 (Photo by: Alberto Rodriguez/E! Entertainment/NBCU Photo Bank)
NBCU Photo Bank via Getty Images
Jennifer Aniston

Gwen Stefani (59) bila je u bijeloj Vera Wang asimetričnoj kreaciji u kojoj je ponosno primila nagradu kao ikona odnosno predvodnica alternativnog stila odijevanja. Uz nju je na crvenom tepihu bio i izabranik njezinog života, country pjevač Blake Shelton koji ju je usrećio nakon što se razvela od pjevača Gavina Rossdalea.

Više nego dvostruko od nje mlađa glumica Zendaya (23) također je primila samo pohvale u pripijenoj Christopher Esber kreaciji i cipelama Louboutin, a primila je i nagradu za najbolju dramsku glumicu zbog uloge u drami Euphioria.

Ovaj put na račun najpoznatije reality zvijezde Kim Kardashian nisu išle kritike, već pohvale pa je 39-godišnjakinja nosila je pripijenu haljinu sa zmijskim uzorkom i potpisom Versace, a uz Kim tu su bikle i njezine sestre Kourtney u odijelu Naeemkhan i Khloe u LaQuan Smith.

Jenna Dewan bila je najstajliš glumica u haljinu Monique Lhuiller, a Pink, koja je prepoznata kao aktivistica i dobila People's Champion nagradu, na dodjelu je došla s osmogodišnjom kćerkicom Willow.

Linker
25. travanj 2024 04:30