Getty Images for FIJI Water
DOSTA JOJ JE SVEGA

Jennifer Garner prekipjelo: Obračunala se s magazinom 'People' nakon napisa o razvodu

Novu naslovnicu magazina People krasi nasmiješena glumica Jennifer Garner s naslovom "Život nakon slomljenog srca" u kojem donose priču o njezinom životu nakon razvoda od Bena Afflecka, a koja se temelji na "insajderskim" informacijama.

Iako nije neuobičajeno da magazini donose priče na temelju "neimenovanih izvora" i ovo nije najgore što je Garner mogla pročitati o sebi – prije nekoliko mjeseci se pisalo da nosi blizance – ovog je puta reagirala kako bi svima dala do znanja da ona s pričom koja je objavljena u magazinu People nema apsolutno nikakve veze.

U članku donose kako ona napokon kreće ispočetka u 46. godini života i traži sreću nakon turbulentnog braka s holivudskim glumcem. Garner se na napise odlučila očitovati na svojoj Facebook stranici gdje je poručila:

- Ovo nije nikakva tragedija, ali utječe na mene i moju obitelj zbog čega želim razjasniti stvari: Nisam pozirala za tu naslovnicu. Nisam sudjelovala niti autorizirala taj članak. I kad već ovo pišem, neka bude jasno: Imam troje prekrasne djece i moja obitelj je potpuna.

Većina zvijezda, uključujući i Garner dosad, takve priče jednostavno ignorira - osim ako se radi o kleveti, ali čini se da je slavnoj glumici dovoljno medijske pozornosti koja je prati već neko vrijeme zahvaljujući razvodu od Afflecka. Glasnogovornik magazina očitovao se oko svega i poručio da je njihova priča o Garner istinita i ne uključuje tračeve, ali čini se da je slavnoj glumici jednostavno dosta naslovnica koje se bave njezinom rastavom.

Linker
20. travanj 2024 02:22