REUTERS
GODINE SU SAMO BROJ

Jennifer Lawrence je očarana 22 godine starijim redateljem

Nakon romantičnih veza s glumcem Nicholasom Houltom i glazbenikom Chrisom Martinom, američka glumica Jennifer Lawrence pronašla je sreću u zagrljaju 22 godine starijeg redatelja Darrena Aronofskyja.

Par se upoznao na snimanju filma "Mother!", koji Aronofsky režira, a unatoč tome što su zbog različitih poslovnih obaveza većinu vremena razdvojeni, glumica i redatelj uspijevaju održavati svoju vezu na daljinu - i to već šest mjeseci. Čini se da se i oni, poput brojnih drugih holivudskih parova, vode motom da su godine samo broj.

Reuters/Getty

- Jennifer uživa u vezi sa starijim muškarcem jer je zreliji i usredotočeniji. Očarana je njegovim talentom još otkako je počela raditi s njim - otkrio je izvor blizak glumici za časopis People. Lawrence, koja je ponovno zvijezda nove kampanje kuće Dior, i Aronofsky su vezu započeli još u rujnu, ali je pokušavaju čim više sakriti od znatiželjnika pa ih se rijetko kad može vidjeti zajedno. Ipak, ona njega redovito posjećuje u New Yorku, dok je on redovito dolazio na njezin set u Budimpeštu gdje je snimala novi film "Red Sparrow".

Linker
20. travanj 2024 17:16