Instagram
Napreduje iz dana u dan

Jessica se ne prestaje hvaliti svojom princezom, a svi su na njoj primijetili nešto neodoljivo: 'Poljubio ju je anđeo'

Malena Birdie Mea preslatka je beba, a na fotografiji koju je majka nedavno objavila mnogi su primijetili još jedan razlog zašto je uistinu posebna djevojčica.

38-godišnja pjevačica, glumica i nekadašnja reality zvijezda Jessica Simpson i njezin suprug, bivši igrač američkog nogometa, Eric Johnson sve su podredili malenoj kćerkici Birdie Mae.

Djevojčica se rodila s gotovo pet kilograma, a ponosna mama podijelila je sa svijetom sretnu vijest posebno emotivnom objavom. Jessica je bila presretna što je njihova četveročlana obitelj postala bogatija za još jednog člana 20. ožujka 2019.

Nedavno je ponosna majka podijelila novu fotografiju na svom Instagramu, a neki njezini pratitelji zamijetili su nešto neodoljivo. Malena djevojčica ima crvenu mrljicu na čelu između očiju. Riječ je najvjerojatnije o naglašenim kapilarama. Takvo crvenilo kod djece najčešće nestaje samo od sebe do druge godine života, a nazivaju ga rodinim ugrizom ili poljupcem anđela.

'Prekrasna je. Moja kći imala je slično crvenilo na čelu, a pedijatar mi je rekao da je to poljubac anđela. S vremenom je nestao i pojavljuje se samo kad je pod temperaturom, a uvijek joj kažem da je to zato što je dobila poseban poljubac', napisala joj je u komentaru pratiteljica.

Linker
18. travanj 2024 04:10