Jessie J
 Profimedia, AKM-GSI
OGOLILA DUŠU

Jessie J o neplodnosti: 'Prije četiri godine liječnici su mi priopćili žalosnu vijest'

U samo nekoliko tjedana neplodnost je postala top tema u američkim medijima. Najprije je bivša prva dama Michelle Obama u svojim memoarima ‘Becoming’, otkrila kako je kćeri Maliu (20) i Sashu (17) dobila nakon što se podvrgnula umjetnoj oplodnji, a sada se na tu temu nadovezala i poznata američka pjevačica.

Žene diljem svijeta odlučile su progovoriti o važnoj temi za koju smatraju da ne bi trebala biti tabu. Glazbenica Jessie J (30), otkrila je kako su joj doktori prije četiri godine rekli da neće moći postati majka prirodnim putem.

Jessie je ovog tjedna otkrila vijest pred tisućama obožavatelja u londonskom Royal Albert Hallu.

AFP

Na pozornici je Jessie ogolila dušu, a svima je poslala riječi utjehe.

'Rekli su mi prije četiri godine da nikad neću moći dobiti djecu prirodnim putem. Ne govorim vam to jer želim vaše suosjećanje. Ja sam jedna od milijuna žena i muškaraca koji su prošli kroz to. Ako ste ikada iskusili bilo što s ovom temom ili ste svjedočili da netko drugi prolazi kroz tu bol, molim vas da osvijestite da niste sami. Mislim na vas'., rekla je pjevačica koja je odnedavno u romantičnoj vezi s glumcem Channingom Tatumom (38). On se prošle godine razveo od Jenne Dewan nakon deset godina braka.

Linker
13. travanj 2024 16:07