Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
zdravo razmišljanje

John Krasinski nakon 11 godina s Emily Blunt: "Nije slučajno što imamo ovakav brak"

Dvije su godine bili u vezi prije braka u koji su ušli 2010. Danas Emily Blunt, 36-godišnja filmska zvijezda, i njezin 40-godišnji suprug, glumac, redatelj i scenarist John Krasinski slove za jedan od rijetko složnih parova koji nikada nisu ugrozili ljubav. Najnoviji intervju koji je Krasinski dao za E! News mnogo otkriva o umijeću održavanja zdravog odnosa, i potvrđuje da je sretan brak roditelja također jedna od pretpostavki da kasnije u životu i djeca imaju sretan bračni život.

"Naša se ljubav dogodila sasvim prirodno. Bio sam veliki obožavatelj Emily Blunt i prije nego što sam je osobno upoznao i nastavio sam biti njezin obožavatelj u svemu što radi. Jedno smo drugome iznad svega velika potpora. Imamo poslove kakve imamo, oni uključuju brojna putovanja i razne obaveze, ali nama se sve bazira na tome da se što prije vratimo kući i budemo zajedno, to nam je najvažnije", nije štedio na riječima John Krasinski. Dodao je da svoje karijere drže potpuno odvojenima. "Uvijek tražimo mišljenje jedno drugog, ali oboje se držimo dogovora da se nećemo miješati u posao jedno drugome i da ga nećemo unositi u privatni život. Iako sam ja njezin najveći fan, a ona moj", otkrio je ključ njihova bračnog uspjeha.

Već je i prije govorio samo najljepše o supruzi. "Ne znam tko je to upoznao Emily Blunt i nije poželio biti njezin suprug", govorio bi. Ispričao je i da i sam dolazi iz obitelji u kojoj se iznad svega čuvao i poštovao obiteljski život, pa je to svakako bila najbolja moguća podloga za njegov sretan brak.

"Moji su roditelji u braku dugi, dugi niz godina i doista osjećam da se vole i više nego u vrijeme kad su se upoznali. Uz njih, ja sam vjerovao da je brak svetinja i nadao se da će doći na moj životni put i da ću moći s nekim dijeliti sreću", potvrdivši da im brak nije uspio slučajno.

** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND ** New York, NY  - *EXCLUSIVE* John Krasinski walks arm in arm with his wife Emily Blunt as the lovebirds go out for a romantic dinner for two in New York.

Pictured: John Krasinski, Emily Blunt

BACKGRID USA 11 APRIL 2019, Image: 425860977, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prošle godine par je ipak odlučio udružiti snage - Krasinski ju je pozvao da glumi u njegovom filmu, modernom horor trileru 'Mjesto tišine", na što je ona pristala. Nakon tog je uspješnog projekta izjavila Emily je rekla da je znala je to prilika koja se ne propušta, čak i ako je morala prekršiti pravilo koje si je davno zadala. 'Imam to svoje pravilo koje glasi da ću si ostavljati najmanje pet mjeseci slobodnog vremena između projekata. No, to sam prekršila zbog ovog filma. Napravila sam to zbog supruga i samo zbog supruga i ne bih zbog nikog drugog', rekla je glumica koja je u braku na svijet donijela dvoje djece: Hazel danas ima pet, a Violet tri godine.

Emily Blunt and John Krasinski seen holding hands while attending at the 12th Annual AIS Freeing Voices Changing Lives Gala in New York City.
09 Jul 2018, Image: 377367201, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
25. travanj 2024 13:36