Profimedia, Xposurephotos
POSVETIO JOJ PJESMU

John Mayer tri godine od prekida još uvijek sanja Katy Perry

Iako je njihova ljubavna priča imala tužan kraj - i to još prije tri godine - pjevačica Katy Perry je i dalje u mislima glazbenika Johna Mayera.

Par je prekinuo 2014. nakon vrlo turbulentne veze, ali njegova posljednja pjesma "Still Feel Like Your Man" je posvećena upravo pop zvijezdi.

- O kome bih drugome razmišljao? To je samo dokaz da u posljednjih pet godina nisam imao mnogo ozbiljnih ljubavi. To je bila moja jedina veza – izjavio je John Mayer za New York Times. I dok on nije imao značajnijih ljubavi u tom razdoblju, Katy Perry je godinu dana ljubovala s holivudskim glumcem Orlandom Bloomom, ali su i njih dvoje nedavno prekinuli.

File photos of Katy Perry and Orlando Bloom who have reportedly split., Image: 322871078, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Iako mu je Perry još uvijek u mislima, John Mayer je spreman skrasiti se: "Volio bih da imam netko tko će mi pripremiti rođendansku proslavu za okruglih 40. Želim da me moje dijete gleda kako nastupam odmah pokraj bine". Možda će njegov novi album "The Search For Everything", na kojem je slavnoj pjevačici posvetio čak tri pjesme, potaknuti Perry da njihovoj ljubavi pruži još jednu šansu.

Linker
16. travanj 2024 11:41