Profimedia, TEMP Rex Features
Drama se nastavlja

Johnny Depp prvi put progovorio o optužbama za nasilje u obitelji: 'Tek sada imam dokaze da sam nevin'

Nakon što je 2016. optužen za nasilničko ponašanje od strane bivše supruge Amber Heard, Johnny Depp tek sada je podnio izjavu napisanu vlastitim riječima u kojoj navodi kako tek sada ima dokaze koji će pokazati kako je nevin.

Glumica Amber Heard (32) 2016. je optužila svog bivšeg supruga Johnnyja Deppa (55) da ju je psihički i fizički zlostavljao u njihovom braku, a Depp je tek sada progovorio vlastitim riječima, bez posredstva odvjetnika. Depp je Amber tužio za 50 milijuna dolara, tvrdeći da su njezine optužbe za obiteljsko nasilje 'izmišljene i dokazano lažne'.

"Zanijekao sam optužbe gospođice Heard sada pa i onda kada ih je prvi put iznijela u svibnju 2016. Na sud je došla s nacrtanim modricama kako bi dobila privremenu zabranu prilaska, no svjedoci i nadzorne snimke pokazuju da modrice nije imala u prethodnom tjednu", izjavio je glumac.

(5041695r)
Amber Heard and Johnny Depp
'Black Mass' film premiere, 72nd Venice Film Festival, Italy - 04 Sep 2015, Image: 257564472, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Heard je nedavno u novoj protutužbi izjavila da ju je Depp često tukao kad bi se napio, gušio je i trgao joj kosu. "Postao bi potpuno druga osoba, sumanuta i nasilna", rekla je glumica koja ga je prozvala 'čudovištem'. Tijekom putovanja avionom iz Bostona u Los Angeles u svibnju 2014., Depp ju je navodno gađao raznim predmetima jer je bio ljubomoran što je snimila romantičnu scenu s glumcem Jamesom Francom, a u njihovom domu u Los Angelesu udarao je šakama u zidove, pljuskao ju je i vukao za kosu iz prostorije u prostoriju.

Sve ove optužbe Depp je zanijekao i poručio da će ih nijekati do kraja života jer Heard nikada nije ni taknuo, kao ni druge žene. Dodao je da ju je odlučio tužiti ne samo da makne ljagu sa svojega imena i vrati reputaciju, nego da i pomogne ženama i muškarcima kako bi jasno vidjeli da ih je Heard obmanula. Naime, Depp je pribavio snimke nadzorne kamere iz dizala njegove zgrade, u kojem je Heard našla sa sestrom Whitney i prijateljicom tri dana nakon dolaska na sud. Depp tvrdi da na tim snimkama njegova bivša supruga više nema modrice na licu.

CANNES, FRANCE - MAY 15: Amber Heard attends the screening of
Getty Images

Depp i Heard upoznali su se 2009., a vjenčali 2015. Njihov brak potrajao je samo 15 mjeseci, a Heard ga je optužila za nasilničko ponašanje. Depp je sve negirao i uspjeli su se nagoditi za razvod izvan suda za sedam milijuna dolara koje je Heard donirala u dobrotvorne svrhe. No, čini se da će ova drama između glumaca trajati još neko vrijeme.

Linker
25. travanj 2024 01:01