Reuters/Hanza Media
NA DODJELI ZLATNOG GLOBUSA

Još jedan razlog zbog kojeg ćete se zaljubiti u Ryana Goslinga

Kanadski glumac Ryan Gosling osvojio je svoj prvi Zlatni globus na 74. dodjeli po redu, a njegova zahvala u kratko je vrijeme postala viralni hit i još jedan razlog zbog kojeg ga žene obožavaju.

Srca su se "topila" diljem svijeta (i društvenih mreža) zbog emotivnog govora koji je glumac uputio svojoj supruzi Evi Mendes.

- Nemam vremena zahvaliti svima zbog kojih sam ovdje. Samo bih želio zahvaliti jednoj osobi kako treba i reći da dok sam ja pjevao, plesao i svirao piano te doživio jedno od najboljih iskustava na filmu, moja dama je odgajala našu kćer, bila trudna s drugom i pomagala svojem bratu koji se borio s rakom. Da ona nije sve preuzela na sebe, sigurno bi netko drugi stajao ovdje umjesto mene. Najdraža, hvala ti - poručio je Ryan Gosling i nagradu posvetio njezinom bratu Juanu Carlosu Mendezu koji je lani preminuo.

Holivudski par trudi se svoj privatan život sakriti od javnosti te izbjegavaju govoriti o svojoj obitelji - dvogodišnjoj Esmeraldi i 9-mjesečnoj Amadi, a njihove zajedničke fotografije prava su rijetkost. Čak i u ovom govoru koji je u potpunosti posvećen njegovoj supruzi, Ryan Gosling niti jednom nije izgovorio njezino ime, ali je učvrstio svoju poziciju jednog od omiljenih holivudskih glumaca.

Linker
18. travanj 2024 11:01