Josipa Lisac
 Maja Jurović
GODIŠNJICA ODLASKA

Josipa Lisac prisjetila se svoje nikad prežaljene ljubavi: 'Ti si ja, ja sam ti'

Pjevačica Josipa Lisac prisjetila se jedne i jedine ljubavi - svojeg Karla Metikoša i objavila jednu od rijetkih zajedničkih fotografija.

Uz riječi neprežaljenog Karla Metikoša, glazbenica Josipa Lisac prisjetila se svoje ljubavi uz zajedničku fotografiju koju je objavila na svojem Instagram profilu.

"Ti si ja, ja sam ti. Ti i ja smo mi. Mi smo ja, a ti si mi", stoji uz fotografiju koju je glazbenica objavila povodom obljetnice smrti slavnog glazbenika, poznatog i pod umjetničkim imenom Matt Collins, a koji je iznenada preminuo 10. prosinca 1991. godine, u 51. godini života. Radi se o riječima koje je on njoj jednom napisao, a ona ih rado citira.

Josipa je uvijek govorila da nakon njega u njenom srcu više nema mjesta za drugog muškarca, a u prosincu je tradicionalno održavala koncert u njegovo sjećanje, iako tu riječ ne voli.

– Ne volim tu riječ “sjećanje”, jer ja sve naše zajedničke trenutke, slike i stanja nosim u sebi stalno. I ne samo što su oni u meni, ja ih prenosim dalje… A naša ljubav još je tu i njena prisutnost stalno me oplemenjuje - izjavila je za Gloriju 2011. godine i tada priznala kako svake godine na obljetnicu njegove smrti slavi njegov život, osobnost i njegova djela.

Iako su se mnogi njezini fanovi nadali da će i ovog prosinca održati tradicionalni koncert u prosincu, pjevačica je poručila kako će za to ipak morati pričekati iduću godinu jer je veliki koncert posvećen Karlu održala u srpnju ove godine na Šalati, gdje je on održao prve povratničke koncerte u domovini nakon velike svjetske turneje na kojoj je nastupao kao Matt Collins.

Linker
20. travanj 2024 07:36