Jackson Lee / Splash News
'oboje smo vrištali'

Justin Timberlake: 'Jedan poziv supruge promijenio mi je život'

Autorska knjiga Justina Timberlakea ‘Hindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me’ otkrila je brojne detalje iz privatnog života pjevača i glumca, a javnost osobito zanimaju dijelovi koji se odnose na njegov bračni život s jednako poznatom glumicom Jessicom Biel.

Justin Timberlake (37) sa svijetom je podijelio kako mu je jedan poziv njegove supruge Jessice Biel (36), s kojom je pred oltar stao još 2012. godine, promijenio život.

'Bio sam na svjetskoj turneji The 20/20 Experience. Taj dan bio sam baš u Detroitu, a supruga u Los Angelesu te se spremala posjetiti me za koji dan. Upravo sam bio završio s nastupom i sjeo u automobil, vadeći mobitel iz torbe. Na zaslonu je velikim slovima pisalo 'HITNO ME NAZOVI'. Zvao sam je na FaceTime iste sekunde. Javila mi se s 'onim' izrazom lica i već sam znao što će mi reći. Umjesto toga, samo je podigla test na trudnoću. Oboje smo počeli vrištati. Završio sam ranije s turnejom kako bih brinuo za svoju obitelj. Moj posljednji show bio je u Las Vegasu 2. siječnja 2015. Tri mjeseca kasnije, postao sam otac', opisao je trenutak koji mu je promijenio život.

'Ne mogu vjerovati koliko mi je taj poziv promijenio život. I trenutak kad sam postao otac općenito. Sve ima dublji smisao. Od tada na veze gledam drugačije. Tada sam prvi put razmišljao o mojim roditeljima kao ljudima koji su utjecali na to tko sam i što sam danas i kako to može utjecati na moje dijete. Razmišljao sam kako će moj sin jednog dana vidjeti mene. Postao sam obzirniji', napisao je Timberlake, ponosni otac trogodišnjeg Silasa Randalla.

Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 08:00