Goran Mehkek / Hanza Media
otkrio nam je daljnje postupke

Jutro odluke Tomislava Špičeka: Pretraga u bolnici koja će sve reći

Ulaskom u 2019. najpoznatiji chef Tomislav Špiček zbog zdravstvenih će problema morati donijeti neke nove odluke i smanjiti brzinu jer je shvatio da je došlo vrijeme da zdravlje stavi na prvo mjesto.

'Čekam ozbiljnu pretragu', rekao nam je mirnim i staloženim glasom šarmantni član žirija iz showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' nakon što je u novogodišnjoj noći završio na pretragama u KB Merkuru zbog problema s disanjem koji su upućivali na predinfarktno stanje.

Slavni kuhar čeka pretragu koja će dodatno objasniti što mu se dogodilo. Riječ je o koronografiji koja će odrediti daljinu terapiju. Ovisno o nalazu uskoro će se saznati treba li ići na implantaciju stenta.

Vijest o ozbiljnom zdravstvenom stanju omiljenog chefa Tomislava Špičeka (44) zabrinuo je sve njegove kolege, goste i obožavatelje koji ga vjerno prate, a najviše je uplašila njegove najbliže; suprugu Višnju, sina Ivana te kćerku Paulu.

Omiljeni chef restorana 'Kaptolska klet' morat će u 2019. promijeniti svoje prioritete i smanjiti ritam kako bi se do kraja oporavio.

Linker
19. travanj 2024 20:58