Facebook
Facebook

nesvakidašnji potez

Kakva ljubav! Dino Rađa na ruku tetovirao punicu i punca

Poznati bivši košarkaš koji je u sportskoj karijeri ostvario mnoga velika priznanja, još jednom je pokazao koliko je njegovo srce veliko i da mu je obitelj zaista na prvom mjestu.

Iako poznaje mnoge zvijezde, Dino Rađa, koji je nedavno proslavio svoj 52. rođendan, svoje statuse na društvenim mrežama gotovo isključivo posvećuje obitelji koja mu je najvažnija na svijetu. Ovog puta odlučio je objavu posvetiti svom puncu i punici - Stipi i Mari. Bivši košarkaš napravio je zaista nesvakidašnji potez i odlučio im posvetiti tetovažu jer, kako kaže, on njih obožava.

"Za one koji ih znaju dosta je reći Stipe i Mare. Ne idu odvojeno nego samo skupa. Kao Roko i Cicibela. Za one koji ih ne znaju ajmo ih probati opisati. Ja njih obožavam. Koji to zet voli punca i punicu? Punca još kako, ali punicu...  Evo ovaj. A koliko ih volim, to je posebna priča. Neka se javi jedan koji je tetovirao njihova imena, a da su još živi i zdravi. Taj sam. Jedan dan me pukla ljubav, otišao sam, ugravirao i došao doma. Stipe je cijeli život radija u Škveru. Malo Dojčland pa nazad u Škver. Nema tog kuhara koji će nešto bolje skuhat. Ono narodno, ne ove Michelinove zalogajčiće. Ići s njime na ribe posebni je gušt. Dok ja bacim sidro, on je već prvu lignju izvukao. I može pola metra od njega isti peškafondo bacit, uhvatit će jednu dok ih Stipe izvuče deset. Kako, nemam pojma, ali sam mnogo puta na svoje oči gledao. I ništa mu nije teško. Ni voziti djecu, ni čuvati u ponoć i u podne ni paziti ni biti dida i pola. Kad vidim kakav je prema njima i koliko ga vole, suze mi dođu na oči. Mare je ona iz videa od prije par dana. Bolja od kruha. Kad nas dvoje idemo negdje na put možemo djecu hladno ostaviti s njima i znamo da će biti sve ok. Doduše malo će više slatkoga dobit, ali discipline neće faliti. Baba voli peći palačinke. Ali samo dvije kaže kad ja radim dramu da puno slatkog dobiju. Naravno, na kraju, hvala vam što ste moju ljubav napravili onakvu kakva je, ali o njoj drugom prilikom. Voli vas jedini vaš zet.", napisao je u statusu Dino uz fotografiju tetovaže.

Facebook