Profimedia, ADMedia
UŽIVA KRAJ BAZENA

Kakvo tijelo! Sharon Stone je u bikiniju, godine joj ne mogu ništa

Dani njezine najveće slave su iza nje, ali glumica Sharon Stone i u šezdesetoj godini života radi bez prestanka: ove godine izaći će čak pet njezinih filmova i zbog toga na svojem Instagram profilu objavljuje fotografije kojima pokazuje da je jednako fit kao i upola mlađe zvijezde.

Hit filmovima "Sirove strasti", "Sliver" i "Specijalist" osvojila je početkom devedesetih godina gledatelje koji su je zapamtili kao iznimno seksepilnu glumicu osobito zbog kultne scene iz "Sirovih strasti". Da je i više od dva desetljeća kasnije jednako seksepilna, Sharon Stone pokazala je fotografijom na Instagramu na kojoj pozira u mini bikiniju uz bazen. Scenu njezinog uživanja u ljetu u svijetloplavom bikiniju uhvatila je redateljica dokumentaraca Price Arana, a slavna ju je glumica jednostavno opisala kao "ljetni stav".

Glumica se u potpunosti opustila u pauzi od snimanja: i dalje je vrlo aktivna u Hollywoodu i snima film za filmom. Samo ove godine glumi u njih pet: "Running Wild", "The Disaster Artist", "A Little Something For Your Birthday", "Mosaic" te "What About Love".

Linker
24. travanj 2024 20:55