Profimedia, INSTAR Images
ne može mu oprostiti

Kaley Cuoco nema dlake na jeziku: Bivši suprug upropastio mi je značenje riječi 'brak'

Poznata glumica iz humorističnih serija još je uvijek ogorčena zbog propalog braka s tenisačem kojem su tablete protiv bolova bile važnije od ljubavi.

32-godišnja Kaley Cuoco, koja se proslavila ulogama Bridget u seriji "8 jednostavnih pravila" i Penny u "Teoriji velikog praska", imala je buran ljubavni život.

Nakon dugogodišnje veze s glumcem Johnnyjem Galeckim, koji u "Teoriji velikog praska" glumi njezinog supruga Leonarda, zaljubila se u tenisača Ryana Sweetinga s kojim je nakon samo nekoliko mjeseci veze, 2013. ušla u brak koji je neslavno završio.

Kaley Cuoco i Johnny

Već 2015. godine par je objavio da se razvodi, a za prekid braka glumica i dan danas u potpunosti krivi supruga. Ryan je bio ovisan o tabletama protiv bolova, te se, za vrijeme njihove veze, nije uspio riješiti ovisnosti.

"Mislila sam da se više nikad neću udati", izjavila je u novom izdanju američkog Cosmopolitana, "Moj bivši u potpunosti je uništio značenje riječi brak".

May 9, 2016 - (File Photo) - Kaley Cuoco and Ryan Sweeting finalized their divorce.  PICTURED:Aug. 25, 2014 - Los Angeles, California, U.S - KALEY CUOCO-SWEETING and husband RYAN SWEETING share at kiss on the red carpet at the 66th Primetime Emmy Awards at the Nokia Theatre., Image: 202836574, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Profimedia, Zuma Press - Entertaiment
Kaley Cuoco i Ryan

"Udala sam se za nekoga tko se u potpunosti promijenio. Osoba s kojom sam završila nije bila osoba koju sam upoznala. I to nije bila moja krivnja - već njegova. Znala sam koliko moram pružiti i koliko želim dobiti. Znala sam da moram biti strpljiva...morala sam proći kroz toliko toga da bih stigla do Karla", izjavila je glumica koja je od 2016. u sretnoj vezi s Karlom Cookom.

Cosmopolitan

Karl, 26-godišnji pripadnik imućne njujorške obitelji, koji se od malih nogu bavi konjima, lijepoj glumici vratio je vjeru u ljubav i brak, a na njezin 32. rođendan zaprosio ju je glamuroznim dijamantnim prstenom.

Možda će joj on napokon donijeti sreću...

, Los Angeles, CA -Celebrities attend the Hilarity For Charity 6th Annual Variety Show at the Hollywood Palladium.

-PICTURED: Karl Cook and Kaley Cuoco
-, Image: 366891527, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Kaley Cuoco i Karl

Linker
19. travanj 2024 04:48