Davor Matota
GLUMAČKI PAR

Kao golupčići na špici: Zaljubljeni pogledi i nakon 15 zajedničkih godina

Zbog velikog broja angažmana - što televizijskih, što kazališnih - supružnici Vejzović teško pronalaze vrijeme samo za sebe, ali kada uspiju najradije prošeću centrom svojeg rodnog grada.

Oni su jedan od glumačkih parova koji tek na najvažnija događanja stiže zajedno, a i na zagrebačkoj špici ih je teško uloviti u paru. Ipak, Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović nisu željeli propustiti lijepi jesenski dan za šetnju Cvjetnim trgom u Zagrebu gdje se zagrebačku glumicu mnogo češće može uhvatiti na kavi s prijateljicama. S obzirom na to da su oboje raštrkani zbog poslovnih angažmana, ovog puta nije skidala osmijeh s lica jer su uhvatili vremena samo za sebe - bez djece, 8-godišnje kćeri Zoe i 12-godišnjeg sina Raula.

Osim što igraju u predstavama matičnog kazališta Gavella, Bojana trenutačno snima RTL-ovu seriju "Pogrešan čovjek" u Beogradu zbog čega mnogo vremena provodi u Srbiji, dok Enes glumi u seriji Nove TV, "Na granici" i snima film u kojem glumi s Amarom Bukvićem. Baš zbog česte razdvojenosti još više cijene zajedničke trenutke pa i šetnje zagrebačkom špicom.

Spica / Zagreb 19.10.2018. / foto: Davor Matota / Bojana Gregoric Vejzovic i suprug enes vejzovic
Davor Matota
Bojana Gregorić Vejzović sa suprugom Enesom Vejzovićem na špici

Par koji je u braku već 12 godina, a u vezi 15- što su proslavili početkom 2018. putovanjem u Italiju, rijetko kad brine o modnoj usklađenosti, ali ovog puta su pogodili: Enes je bezbrižno šetao u kožnatoj jakni i trapericama, dok je Bojana privlačila pozornost u maskirnoj jakni. Military komad upotpunila je s čipkastom suknjom, zelene nijanse "začinila" je crvenom torbicom, a kako bi malo poštedjela noge od vrtoglavih potpetica - odabrala je sportske tenisice.

Spica / Zagreb 19.10.2018. / foto: Davor Matota / Bojana Gregoric Vejzovic i suprug enes vejzovic
Davor Matota

Linker
19. travanj 2024 19:28