Marksman / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
RYAN I EVA

Karantena je presudila: Nakon devet godina veze stat će pred oltar na radost svojih kćerkica

I dok se vjenčanja diljem svijeta otkazuju ili drastično smanjuju zbog pandemije koronavirusa, ovaj slavni par krajem ljeta planira svoje organizirati. I to je njihova konačna odluka.

Američki glumački par - 46-godišnja Eva Mendes i sedam godina mlađi Ryan Gosling, koji su se sreli u filmu "Grijesi očeva" i fatalno zaljubili, po mnogo čemu mogu biti uzor za druge parove.

U romantičnoj vezi su od 2011. godine, a dobili su u braku i dvije djevojčice, petogodišnju Esmeraldu i godinu i pol mlađu Amandu Lee te u mirnom i povučenom životu uistinu uživaju. Upravo u karanteni su se odlučili napraviti novi korak u ljubavnoj vezi, jer mediji naveliko pišu kako bi napokon trebali stati pred oltar.

EXCLUSIVE: Ryan Gosling and Eva Mendez are seen driving home from dropping off gifts at a family members house.
**SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***.
11 Jul 2020,Image: 542100511, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Mr. E /P&P MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Mr. E /P&P MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Holivudski život po njihovom receptu je sasvim običan...

Američki magazin 'OK!' tvrdi da par bliskim prijateljima govori kako će se uskoro vjenčati. Kako otkriva anonimni izvor, sve bi se trebalo dogoditi krajem ljeta. O detaljima vjenčanja se ipak ne zna puno, jer je sve obavijeno 'velom tajne'.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 07: Actors Eva Mendes and Ryan Gosling attend
Getty Images
Zavoljeli su se nakon prvog snimanja...

Iako su kao par jako samozatajni, Eva je rado pričala o njihovom sudbonosnom susretu."Nisam se vidjela kao majka sve dok nisam upoznala Ryana. Klinci su tada još uvijek bili zadnja stvar koja mi je bila na pameti. A onda, on mi se dogodio, mislim, dogodila mi se kemija. ", rekla je glumica.

'Tada mi je odjednom sve to s djecom počelo imati smisla. I to ne djeca, nego njegova djeca. To je imalo veze baš s njim'

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Eva Mendes and Ryan Gosling take their kids to lunch on Valentine's day. Eva can be seen holding flowers as the family heads back to their car.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 498679098, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Kemija je učinila svoje, vrlo brzo su imali obitelj...

Mendes, koja je prvo dijete rodila u 42. godini života, a drugo odmah godinu kasnije, u javnosti ne krije da je iskusila sve strane roditeljstva, i one lijepe, ali i one teške.

U travnju je za Women's Health izjavila: "Roditeljstvo je promijenilo moj život. Trebalo je to preživjeti. Upravo izlazim iz te faze preživljavanja, polako se opet počinjem osjećati kao osoba koje ima svoje ja. Obitelj nam je puno pomagala. Ryanova mama, moja mama, Ryanova i moja sestra. Ma nama je doista pomagalo 'cijelo selo'. Moje srce je sa ženama koje sve ovo moraju prolaziti same", rekla je tada.

Očito je baš ta nova faza u njezinu životu vrijeme da se opet posveti malo i sebi i ljubavi.

Čitajte i:

Ponovno u tajnosti: Zvijezda jednog od najljepših ljubavnih filmova čeka drugu bebicu

Ryan Gosling i Eva Mendes uhvaćeni zajedno! Slavni par zapravo živi prilično 'običnim' životom

U Evinog muža zaljubljeno je pola planeta: 'Ne dam vam svog muškarca ni djecu, oni su privatni'

Linker
13. travanj 2024 17:00