Obitelj Kardashian Jenner već 13 godina cijelom svijetu pokazuje svog privatni život.
 Instagram
pljušte kritike

Kardashianke zgrozile svijet jer su se gađale hranom: 'Ovo je sramotno!'

Trenutno se emitira 17. sezona reality showa o obitelji Kardashian, čije živote prate gledatelji diljem svijeta. Na svojim društvenim mrežama članovi obitelji najavljuju nove epizode, a samo isječak iz posljednje epizode već je podigao prašinu i potaknuo raspravu.

Show "Keeping Up With The Kardashians" doživio je novu sezonu, a u posljednjoj epizodi koju je na svom Instagramu najavila Khloe Kardashian, obitelj se okupila na ručku u njezinom domu i spontano započela tučnjavu hranom.

Tučnjavu je započeo "mastermind" obitelji, majka Kris Jenner, a kratki video koji je objavila Khloe podigao je prašinu i kod pratitelja izazvao bijes. Optužbe u komentarima stižu jedna za drugom i veliki dio pratitelja razbjesnilo je njihovo rasipanje hrane, dok na svijetu mnogi gladuju.

"Smeta li me trenutno ova tučnjava hranom? Tko ne bi bio razljućen s ovime? Ovo se ne događa u normalnom svijetu, bizarno je, uznemirujuće i neprihvatljivo", kazala je Khloe u videu i najavila majci osvetu, što se vidi na kraju videa. "Petljala si se s krivom ku***m Kris Jenner", poručila je Khloe.

"Ne, ovo nije način na koji se živi. Ali ako se možeš smijati ovome i živjeti s tim, onda ti je sasvim ok", kazala je Kris u videu i posebno razljutila fanove.

"Kakvo uzaludno bacanje hrane...Mislim samo na tu silnu hranu i na ljude koji gladuju. Iskreno, nisam iznenađena", "Trebale bi služiti kao pozitivni primjer drugima, ovo je sramotno. Koliko ljudi si ne može priuštiti normalan obrok, grozno rasipanje i nepoštovanje prema hrani", neki su od komentara na video, dok su neki pratitelji imali drugačije mišljenje.

SANTA MONICA, CALIFORNIA - NOVEMBER 10: (L-R) Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian and Kim Kardashian attend`Kim Kardashian the 2019 E! People's Choice Awards at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

"Već su puno dobrih djela napravili i promijenili puno života, donirali su novac žrtvama požara...", jedan je od komentara, a brojni dijele slično mišljenje. Kendall nije provela večeru s obitelji već je volontirala na Dan zahvalnosti, Kim je volontirala u dječjoj bolnici sedam godina i svake godine ih posjećuje i donira novac i poklone, pomagali su i siromašnima u Africi - naveli su neki pratitelji u obranu obitelji.

"Ako toliko brinete o siromašnima i gladnima, govorite o tome svaki dan, ne samo kada Kardashiani bacaju hranu jedni na druge", komentirala je jedna pratiteljica.

Inače, show koji je proslavio ovu obitelj i zaradio im milijune, osobito Kim Kardashian, se emitira od 2007. godine, a prije nekoliko tjedana najstarija sestra Kourtney iznenadila je odlukom da više neće sudjelovati u emisiji, odnosno da će svoje pojavljivanje na malim ekranima svesti na minimum kako bi se mogla posvetiti svojoj obitelji i djeci.

Linker
18. travanj 2024 14:49