Voditeljica Karmela Vukov Colić
 Promo
OMILJENA VODITELJICA ODUŠEVILA

Karmela Vukov-Colić izgleda kao 'curetak'! Jednim potezom vratila se u mladost

Voditeljica koja je sve iznenadila odlaskom s HRT-a čije je lice bila desetljećima, uživa kao nikad do sada. Sve joj se posložilo, puca od zdravlja, mjuzikl ''Menopauza'' u kojem je glumila obarao je sve rekorde posjećenosti, ima više vremena za hobije i obitelj, a sada je svoje pratitelje ''počastila'' novim izgledom.

Karmela Vukov Colić, uz koju su pred televizijskim ekranima odrastale generacije,na Facebooku je objavila kako je prošao posjet frizeru. Dugogodišnja HRT-ovka, koja trenutno radi na Laudato TV, godinama nosi kratku dječačku frizuru, što je za nju najbolje varijanta, komentirali su fanovi. Ovoga je puta u jednom zagrebačkom salonu odlučila svoju kosu malo pokratiti, a komentari pratitelja nisu izostali.

'Vratili ste friz koji vam najbolje stoji'', ''Opet kratko, ma najljepše'', '''Curetak'', samo su neki od komentara prezadovoljnih fanova. Javila se i Vitomira Lončar-Bucka koja joj je napisala: ''Ne skrivaj to plavo oko!!!''.

Inače, Vukov-Colić je uvijek prezaposlena pa uz Sanju Doležal, Arijanu Čulinu i Salome sprema nove pohode s mjuziklom ''Menopauza''. Tijekom karantene ne su izmijenile tekst za pjesmu na ''Na bačvama vina'' iz predstave, a u korona stilu zapjevale o kilogramima.

S nestrpljenjem očekujemo nove Karmeline projekte, kako televizijske, blogerske, ali i one sitne zanimljive s kojima nas uvijek ugodno iznenadi, kao što su kulinarski u kojima naprosto uživa pa nas tako s vremena na vrijeme uputi u kakav zgodan recept.

Karmela Vukov Colic 
Vizazistica Tena Basic
Moderna galerija, Zagreb 
Fotograf Matej Dokic 261118
Matej Dokić
Karmela nas uvijek oduševi svojom pojavom.

''Puno sam vremena provela u Italiji učeći jezik i uvijek sam za dodatni sadržaj uzimala satove kuhanja tamošnjih specijaliteta - otkrila je Karmela za Gloria delicije. Kako često vodi grupe turista po Italiji, nastoji doznati što više autohtonih recepata za jela koje su gastronomske ikone nekog kraja pa su joj među omiljenim talijanskim jelima focaccia iz Genove te slana pita od povrća.

Čitajte i:

Nakon odlaska s HTV-a, Karmela Vukov-Colić ima novi posao

Karmela Vukov-Colić: 'Danas, godinu dana od odlaska s HRT-a, i stres i lijekovi su prošlost'

EKSKLUZIVNO! Karmela Vukov-Colić: Moja istina o odlasku s televizije

Karmela Vukov-Colić Delicijama otkriva omiljeni blagdanski recept

Karmela Vukov Colić: Ja sam nervčik, a Blaženka Leib je prava kulerica

23. Dan narcisa: Nives Ivanković, Karmela Vukov Colić i Tončica Čeljuska podržale važnu akciju

Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić u mjuziklu o menopauzi

Linker
12. travanj 2024 11:28