Karmela Vukov Colic Vizazistica Tena Basic
Moderna galerija, Zagreb Fotograf Matej Dokic 261118
Matej Dokić
Karmela Vukov Colic Vizazistica Tena Basic
Moderna galerija, Zagreb Fotograf Matej Dokic 261118
Matej Dokić

Svestrana dama

Karmela Vukov Colić osim kulinarske ima još jednu zavidnu vještinu: Pohvalu dobila i od poznatog kolege

Voditeljica koja je prije godinu dana otišla s HRT-a, na društvenim mrežama često dijeli recepte za razne kulinarske delicije, a sada se pohvalila da joj i obnavljanje doma ide od ruke.

Jedno od omiljenih televizijskih lica, voditeljica Karmela Vukov Colić, prije nešto više od tjedan dana pohvalila se novom frizurom, a sada je na svom profilu na Facebooku otkrila kako je proslavila protekli vikend koji je prošao u znaku Dana državnosti.

Vukov Colić je praznični vikend iskoristila za kućne popravke, što je potkrijepila i fotografijom na kojoj osvježava staru stolicu. Nasmijana, vedra te s novom frizurom, u ruci je držala špahtlu i odvijač, spremna prionuti na posao.

Kad je bila gotova s uređenjem stolice, odlučila se počastiti bogatim ručkom te se pohvalila još jednom vještinom - kuhanjem kotlovine.

Njezin slastan uradak pohvalio je i Davor Meštrović, kolega  s kojim je vodila emisiju "Dobro jutro, Hrvatska". "Najljepše ste obnovili kotao za kotlovinu. Treba ga redovito obnavljati. Kad je prazan neobnovljen je", šaljivo je komentirao Meštrović, a Colić mu je odgovorila da za obnovu uvijek treba društvo i da je dobrodošao.

Ana Mihalić

Sprema se u nove pohode

Vukov Colić je u posljednje vrijeme jako aktivna na društvenim mrežama pa često dijeli recepte sa svojim pratiteljima, vodi blog 'Ciao Karmela', a sprema se i u nove pohode s mjuziklom "Menopauza" s kolegicama Sanjom Doležal, Arijanom Čulinom i Salome. Voditeljica i novinarka u petom desetljeću života napravila je veliku promjenu - nakon 30 godina napustila je HRT, a trenutno radi na Laudato TV.

O tome je progovorila i za Gloria.hr te otkrila što joj je sve donijela promjena posla. "Veliku slobodu i veliku radost. Neke nove izazove i novi entuzijazam. Bila je ovo baš dobra godina!", rekla je Vukov Colić godinu dana nakon odlaska s HRT-a, dodavši da je joj je to bio najpametniji potez, prvenstveno zbog zdravlja.

"Stres, nezdrava atmosfera i loši prisavski odnosi u mom su slučaju rezultirali hipertireozom i hašimotom, svakotjednim posjetom liječniku i ozbiljnom terapijom. Danas, godinu dana kasnije, i stres i lijekovi su prošlost", poručila je voditeljica.

Čitajte i:

Karmela Vukov-Colić izgleda kao 'curetak'! Jednim potezom vratila se u mladost

Nakon odlaska s HTV-a, Karmela Vukov-Colić ima novi posao

Karmela Vukov-Colić: 'Danas, godinu dana od odlaska s HRT-a, i stres i lijekovi su prošlost'

EKSKLUZIVNO! Karmela Vukov-Colić: Moja istina o odlasku s televizije