WireImage
OSAM GODINA

Kate i William slave najvažniji dan svoje romanse

Tijekom listopada ove godine dosta je bilo slavlja u kraljevskoj obitelji; princeza Eugenie se vjenčala za Jacka Brooksbanka, Meghan Markle i princ Harry objavili su da će u proljeće 2019. postati roditelji, no i Kate i William imaju svoje slatko veselje. Daleko od javnosti vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea proslavili su presudni datum svoje ljubavne priče.

Na današnji dan prije osam godina u Keniji su se zaručili vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea. Čak devet godina bili su u vezi prije tog značajnog datuma, a tijekom 2007. prekinuli su vezu na nekoliko mjeseci. Nakon što je dobio još jednu priliku, princ William je na današnji dan 2010. kleknuo na jedno koljeno dok je par bio na proputovanju Kenijom i nije pogriješio.

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 10:  Catherine, Duchess of Cambridge attends the opening of the V&A Photography Centre at Victoria & Albert Museum on October 10, 2018 in London, England.  The Duchess of Cambridge became the Royal Patron of the V&A in March 2018 and this is her first visit in the role.  (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)
Samir Hussein/WireImage

Službeno su vijesti objavili tek 16. studenog, a tijekom prvog intervjua, rekao da je osjećao ogroman pritisak dok je nosio majčin prsten u ruksaku tijekom tri tjedna putovanja i non-stop se bojao da će ga izgubiti.

Zaručnički prsten kojim je William isprosio ruku Kate Middleton nekoć je pripadao njegovoj majci, omiljenoj princezi Diani. Prsten je napravljen od četrnaest dijamanata koji okružuju dvanaest karatni safir u sredini. 'Taj je prsten poseban za mene. Bio je to način da moja majka bude prisutna uz mene na taj poseban dan, ali i tijekom cijelog našeg zajedničkog života', rekao je emotivni princ.

Kate je u intervju priznala da je bila u stanju šoka, iako su prije toga pričali o braku, iznenadilo ju je što je izabrao baš to putovanje.

Middleton se udala za Williama 29. travnja 2011. u Westminsterskoj katedrali. Taj događaj proglasili su vjenčanjem stoljeća. Cijeli svijet se divio suvremenoj priča o Pepeljugi na dvoru.

WINDSOR, ENGLAND - OCTOBER 12: Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge arrive ahead of the wedding of Princess Eugenie of York to Jack Brooksbank at Windsor Castle on October 12, 2018 in Windsor, England. (Photo by Gareth Fuller - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Vojvotkinja Catherine imala je malih problema s kreacijom koju je nosio vjetar

Linker
20. travanj 2024 06:25