Getty Images
Jedna je mama

Kate Middleton je svoje mezimce stavila ispred kraljevskih dužnosti

Vojvotkinja od Cambridgea otkako je postala majka ima životni poziv, kada treba i kada osjeća da im je potrebna ona - sve obveze staju.

Iako je će jednog dana Kate Middleton (37) postati kraljica i imati još više službenih obaveza, ona svoju obitelj stavlja na prvo mjesto. Naime, na njezinom dnevnom rasporedu uvijek mora biti vremena za princa Georgea, princezu Charlottu i princa Louisa. Kate je tako ovog tjedna otkazala odlazak na event na kojem je trebala pratiti svog supruga princa Williama. Izabrala je da ostane kod kuće jer se jedno dijete nije osjećalo dobro.

Nekoliko sati prije dodjela nagrada Tusk Conservation Awards, organizatori su doznali da vojvotkinja neće doći.

Prince William, Catherine Duchess of Cambridge, Prince Louis, Prince George and Princess Charlotte
Trooping the Colour ceremony, London, UK - 08 Jun 2019, Image: 444753558, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

"Vojvotkinja nije došla na dodjelu nagrada zbog privatnih razloga. Finaliste nagrada primila je na čaj u palači Kensington. Jedno dijete nije se osjećalo dobro i Kate je ostala da bi se pobrinula za njega. Nitko drugi nije mogao preuzeti brigu u tako kratkom roku", stoji u objašnjenju glasnogovornika.

Kate Middleton često osmišljava 'jedan na jedan' druženja sa svojom djecom.

Prošle godine su Kate i Charlotte stigle u Royal Opera House i tamo imale priliku gledati balet "Orašar" u apsolutnoj privatnosti.

Linker
24. travanj 2024 08:04