Felipe Ramales / Splash News
iskreno priznanje

Katie Holmes: Prije sam vježbala za traperice, a danas moram zbog zdravlja

Omiljena glumica Katie Holmes u 40. je godini života te je iskreno progovorila koliko su se njezine navike mijenjale s godinama.

Omiljena glumica Katie Holmes u 40. je godini života te je iskreno progovorila koliko su se njezine navike mijenjale s godinama.

Holivudska glumica, 39-godišnja Katie Holmes, krasi naslovnicu novog broja magazina Women's Health, a u intervju je opširno progovorila o svojim navikama kad je vježbanje u pitanju. Često je intervjuu spomenula svoju 11-godišnju kćer Suri koju ima iz propalog braka s glumcem Tomom Cruiseom. Danas je Katie u sretnoj vezi s glumačkim kolegom Jamiejem Foxxom.

'Otkad sam majka, svaki izbor koji napravim, radim s djetetom na umu. Stoga dio moje odluke da budem u dobroj formi leži u tome da želim biti dobar primjer svojoj kćeri', rekla je Katie i dodala: 'Kad sam bila mlađa, dok sam vježbala na pameti sam imala samo da moram stati u uske traperice i kako ću u njima izgledati, a sada smatram da je to odluka kojom činim dobro za svoje zdravlje', iskreno je priznala.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Los Angeles, CA  - *NO NY PAPERS* Katie Holmes and Jamie Foxx spend Valentine's Day playing basketball in LA. The two look happy as they walk together with their gear. Katie jokes around and does a little dance as they head inside. Shot on 02/14/17

Pictured: Katie Holmes, Jamie Foxx



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 363480356, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Kako je otkrila, prehrana je važan dio zdravog života a njezina se bazira na namirnicama biljnog porijekla, no povremeno si priušti neki 'izlet' u zabranjeno područje. Pizza s feferonima njezin je izbor kad želi malo 'prevariti dijetu'. Naravno, kasnije vježbanjem sve to 'popravi'.

Vježbati mora i za novu ulogu u trileru The Doorman, u kojem glumi ženu koja je bila marinac. 'Moji treninzi ponekad traju i po dva sata. Želim biti autentična predstavnica žene koja je trenirala u vojsci. Takva se osoba ne gleda u ogledalo i ne drži formu zbog taštine, već zbog svog posla'.

'Prije sam vježbala s utezima od 2.5 kilograma, a danas vježbam s onima od 8 ili 10. I često vježbam boks, što nikad prije nisam radila. Jako je uzbudljivo! Možeš se osloboditi stresa od cijelog dana. Sve pozive odgađam nakon treninga jer znam da ću tada biti smirenija', otkrila je Katie.

New York, NY  - Actress Katie Holmes looks somber as she makes her way to 'The Tonight Show With Jimmy Fallon' in New York. Rumors are spreading that Katie and Jamie has called it quits.

Pictured: Katie Holmes

BACKGRID USA 5 MARCH 2018, Image: 365187176, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
26. travanj 2024 01:27