Na valentinovo

Katy Perry i Orlando Bloom: Nakon prekida i obnove veze par ipak objavio zaruke

MONTE-CARLO, MONACO - SEPTEMBER 26: Katy Perry and Orlando Bloom attend the Gala for the Global Ocean hosted by H.S.H. Prince Albert II of Monaco at Opera of Monte-Carlo on September 26, 2018 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)
Getty Images
Najromantičniji dan u godini mnogima je prilika za prosidbu, pa čak i slavnim parovima, a ove godine na zaruke se odlučio holivudski par koji je vezu nekoliko puta prekidao i obnavljao

Pjevačica Katy Perry (34) i glumac Orlando Bloom (42) okrunit će svoju vezu brakom. Zaručničkim prstenom Katy se pohvalila na Instagramu, a istu fotografiju na kojoj poziraju uz balone u obliku srca podijelio je i glumac. Nakon trogodišnje romanse, par se odlučio skrasiti što je otkrila njezina majka, Mary Hudson na Facebooku uz opis 'Gle tko se zaručio na Valentinovo!'. Podijelila je fotografije na kojima se vidi romantično uređenje u kojem je Katy pristala na brak s Orlandom.

Njihova ljubavna priča imala je svojih uspona i padova - počela je početkom 2016. godine kada su zajedno viđeni na dodjeli Zlatnih globusa. Nakon jednogodišnje veze par je prekinuo i godinu dana su bili na pauzi, iako su si za vrijeme prekida i dalje komentirali i lajkali objave na društvenim mrežama. Početkom prošle godine dali još jednu ljubavnu priliku i pomirili se na dočeku Nove godine u Japanu. 'Pokušala ga je zaboraviti, ali nije mogla. Previše joj je stalo do njega. Ovaj put držat će vezu dalje od očiju javnosti, ali da, opet su zajedno', rekli su prijatelji para u veljači 2018. godine. Pjevačica iz sebe ima brak s komičarom Russellom Brandom koji je trajao samo 14 mjeseci. Glumac je prije Katy bio u braku s manekenkom Mirandom Kerr s kojom ima i osmogodišnjeg sina. Nakon tri godine braka rastali su se 2013. godine.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on