Profimedia, SIPA USA
CARPOOL KARAOKE

Katy Perry progovorila o svađi sa slavnom pjevačicom: Ona je započela, ona neka i završi

Popularna pjevačica gostovala je u showu "carpool karaoke" s Jamesom Cordenom, a osim što je s njim pjevala svoje hitove, Katy Perry je napokon progovorila o svađi s Taylor Swift o kojoj se već godinama govori.

- Zapravo, postoji situacija. Iskreno, ona je sve započela, a sada je pravo vrijeme i da sve završi - izjavila je Katy Perry kada ju je Corden pitao radi li se samo o medijskim špekulacijama. Vrlo javna svađa dviju pjevačica započela je 2014. godine kada je Swift u intervjuu za Rolling Stone progovorila o "neprijateljstvu" koje je inspiriralo njezinu pjesmu "Bad Blood".

- Godinama nisam bila sigurna jesmo li prijateljice ili ne. Prilazila bi mi na dodjelama nagrada, rekla nešto i otišla, a ja bih razmišljala radi li se o prijateljstvu ili me upravo uvrijedila kao nitko u životu. Nakon toga je učinila nešto grozno i napokon mi je bilo jasno – neprijateljice smo. Nismo se posvađale oko dečka, radilo se o poslu. Praktički mi je pokušala sabotirati turneju. Pokušala je zaposliti velik broj mojih ljudih bez mojeg znanja. S obzirom na to da ne volim konflikte, sada je izbjegavam – izjavila je tada Taylor Swift koja je za uloge u spotu za pjesmu posvećenoj Katy Perry angažirala svoje prijateljice.

Perry je otkrila da je pokušala sa Swift izgladiti stvari, ali ona nije željela razgovarati s njom.

- Potpuno me blokirala i nakon toga je napisala pjesmu o meni – izjavila je Perry koja je odlučila na sve uzvratiti drugom pjesmom. Indirektno je priznala da je njezin novi singl "Swish Swish" upućen upravo Swift pa se tako svađa nastavlja, iako je slavna pjevačica izjavila kako bi voljela kada bi sve to napokon završilo.

Linker
20. travanj 2024 05:04