Danijela Gračan s kćerkom
Kakvi geni!

Kći Ema već je prerasla mamu Danijelu Gračan

Ema Gračan, kći nogometnog izbornika Nenada Gračana i bivše Kraljice svijeta, Danijele Gračan, svojom je pojavom u izlasku s majkom privukla brojne znatiželjne poglede.

Danijela Gračan ovoga je ponedjeljka bila u žiriju ovogodišnjeg izbora za Kraljicu Hrvatske u Rovinju, gdje se pojavila 'u punoj ratnoj spremi' - prekrasnoj haljini boje leda koja je otkrivala njezinu još uvijek prekrasnu figuru. Inače, 48-godišnja prodekanica na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu ima tri kćeri; Emu, Lauru i Almu.

Ovaj put gledalo se osobito u Danijelinu pratnju - kćer Emu, 17-godišnjakinju koja je već prerasla svoju lijepu, poznatu mamu i čini se pokupila sve odlike manekenske figure. Ema je na događanju nosila usku haljinu boje zlata, koja se vukla po podu te je na natjecanju ljepote izgledala poput prave dive.

Danijela Gračan s kćerkom

Titulu Kraljice osvojila je egzotična Paula Tandara, a događaj su uveličali i voditeljica Doris Pinčić Rogonica i njezin suprug Boris Rogoznica, pjavačica Mia Dimšić, glazbenik Boris Novković, voditelji Uršula Tolj i Mario Sedmak...

Josip Čekada
Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

Josip Čekada
Doris Pinčić Rogoznica

Mia Dimšić

Uršula Tolj i Mario Sedmak

Boris Novković

Nova Kraljica Hrvatske Paula Tandara:

Linker
24. travanj 2024 00:31