Instagram
Koga biste prepoznali?

Kečkice i dokoljenke... Ovako su naši poznati izgledali kao klinci

Stare fotografije iz prašnjavih albuma našle su svoj prostor i na društvenim mrežama - jer tko se ne bi volio prisjetiti bezbrižnih dana iz djetinjstva kada su najveće brige bile igračke i crtani filmovi.

Naše zvijezde najčešće osjete nostalgiju na svoj rođendan, ili, pak, posvete koju fotografiju svojim majkama za Majčin dan, ali i podijele neku simpatičnu uspomenu iz svojih najranijih dana kada i same iščekuju prinovu. Upravo je zbog toga prije nekoliko dana kolumnistica i lifestyle blogerica Ella Dvornik, koja sa zaručnikom Charlesom Pearceom očekuje prvo dijete, izvukla jednu simpatičnu fotografiju iz djetinjstva kojom je oduševila svoje pratitelje.

Slatke kečkice, osmijeh od uha do uha i prekrasne velike oči učinile su tu fotku nezaboravnom, a mnogi su komentirali kako stvarno nalikuje ocu - Dinu Dvorniku. Ali Ella nije jedina koja se voli prisjetiti dana bezbrižnosti - to su posljednjih godina učinili brojni poznati Hrvati, a izdvojili smo one najslađe i one na kojima danas poznata lica teško prepoznajemo.

Nataša Janjić

Anamarija Asanović

Jelena Rozga

Ana Maras Harmander

Vanda Winter

Severina

Petra i Luka Nižetić

Massimo

Blanka Vlašić

Vanna

Nevena Rendeli

Tatjana Jurić

Andrea Šušnjara

Facebbok

Linker
19. travanj 2024 09:41