@PapCultureNYC / Splash News
Tajne nove Kardashian bebe

Khloe Kardashian otkrila zašto je obitelji skrivala trudnoću i tko će smjeti s njom u rađaonu

Simpatična Khloe raspričala se u jednom večernjem showu i otkrila tko će sve prisustvovati porodu

Premda su mnogi fanovi smatrali kako se cijela obitelj Kardashian urotila da bi trudnoću simpatične Khloe u početnim mjesecima držala u tajnosti, 33-godišnja reality zvijezda otkrila je da njezine sestre mjesecima ništa nisu znale.

Khloe, koja je nedavno ušla u šesti mjesec trudnoće, sjela je na kauč poznatog voditelja Jimmyja Kimmela i iskreno odgovorila na pitanja koja su zanimala javnost.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kad je doznala da je trudna, bila je u Clevelandu s dečkom Tristanom Thompsonom, koji već ima jednogodišnjeg sina iz prijašnje veze. Prema riječima popularne Khloe, Tristan je prvi počeo sumnjati da je trudna pa je kupila kućni test i doznala lijepe vijesti.

Za trudnoću su u prvih nekoliko tjedana znali samo ona, Tristan i njezina pomoćnica Alexa, jer je Khloe htjela svim članovima svoje obitelji objaviti novosti u isto vrijeme.

Otkrivanje trudnoće zabilježile su i tv kamere pa će taj sretan trenutak moći pogledati i obožavatelji serije "Keeping Up With The Kardashians", a Khloe je priznala da je TV ekipa prije majke i sestara doznala da je trudna, što joj nije bio problem - naime, s producentima i snimateljima vrlo je bliska već punih 10 godina, koliko traje snimanje showa koji je proslavio obitelj Kardashian.

Priznala je i da ju obitelj 'gnjavi' dobroćudnim savjetima, pogotovo najstarija sestra Kourtney koja već ima troje djece. Kourtney je poludjela kad je čula da Khloe želi televizor u dječjoj sobi kako bi imala što raditi dok doji pa je izbila svađa. "Misli da je bolja od mene jer ne gleda televiziju, ali ja obožavam serije", priznala je Khloe.

Instagram / Instagram

Starleta još uvijek ne zna gdje će roditi jer živi na relaciji Cleveland - Los Angeles pa će jednostavno otići u bolnicu kad je uhvate trudovi.

Koga će pustiti u rađaonu?

"Mamu i osobu koja će me najmanje živcirati. Osobu koja će biti najmirnija i koju ću moći podnijeti".

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Linker
25. travanj 2024 21:11