Profimedia, AKM-GSI
četvrta srećica

Kim i Kanye više ne kriju privatnu sreću: Sin stiže u svibnju!

U dom Kim Kardashian West i Kanyea Westa stiže još jedna beba pa će se tako ostvariti snovi reality zvijezde koja želi četvero djece, ali uz pomoć surogat majke jer Kim više ne smije ostati trudna.

Reper Kanye West (41) i reality zvijezda Kim Kardashian West (38) u 2019. će dočekati još jednu bebu i to uz pomoć surogat majke. Još jedan sinčić, koji stiže u svibnju ove godine, pridružit će se 5-godišnjoj North, 3-godišnjem Saintu te 11-mjesečnoj Chicago.

Ovo je drugi put da se par odlučio proširiti obitelj uz pomoć surogat majke: prve dvije trudnoće je Kim odradila, ali nakon velikih problema su je doktori upozorili kako bi iduća mogla biti opasna po njezin život pa se par okrenuo drugim metodama. Par se još uvijek nije oglasio o novoj trudnoći, ali ranije su govorili kako bi se ponovno obratili istoj surogat majci koja je rodila i njihovu Chicago.

BGUK_1445901 - Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

Pictured: Kim Kardashian, Kanye West, Chicago West, North West



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 405008192, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos
Kim Kardashian i Kanye West s djecom: North, Saintom i Chicago

Iako se njihova najstarija kći North i dalje ponaša kao jedinica, i ona je sama predložila da bi bilo dobro kada bi se obitelji pridružio još jedan sin.

- Tada bi mi cure bile na jednoj strani kuće, a Saint i mali brat na drugoj i on bi me napokon ostavio na miru – rekla je 5-godišnja North svojoj mami u povjerenju. Nakon rođenja Chicago, Kim je priznala kako bi voljela imati još jedno dijete te da joj je cijelo iskustvo sa surogat majkom bilo divno. I dok bi ona na četvrtom djetetu stala, njezin suprug je jednom prilikom izjavio kako bi volio imati sedmero djece.

Linker
19. travanj 2024 03:37