Instagram Pamela Ramljak
hvala za sve

Kod Pamele Ramljak se slavi s razlogom, a ona za supruga ima samo jednu naredbu: 'Godine idu, a mi isti'

Pjevačica uvijek naglašava da ju je majčinstvo promijenilo kao osobu, ali najsretnija je što je u životu susrela supruga koji je za nju savršen muškarac...

"Sretna nam godišnjica, ljube moj. Godine idu a mi isti. Nek si mi živ i zdrav i hvala ti za sve. Voli te tvoja 'luđakuša'.I otvori više Instagram jer ionako mi fotke gledaš", romantična je danas Pamela Ramljak (38), koja slavi šestu godišnjicu braka sa suprugom Mladenom Salajsterom. Otkako je on ušao u njezin život ne krije da je u njemu pronašla 'baš svoj par, svog savršenog muškarca'.

U siječnju 2017. na svijet im je stigao Antun i postao centar njihovog svemira. Za Gloriju je otkrila i zašto su mu nadjenuli to ime. ‘Nazvali smo ga Antun iz tri razloga: prvi je što smo se na to zavjetovali, moleći za njegovo rođenje u Bazilici sv. Ante Padovanskog u Padovi, drugi jer smo se vjenčali u istoimenoj crkvi u Zagrebu, a treći je najintimniji. Mladenova majka Vlasta preminula je kad su mu bile tri godine od raka, a ona je htjela da joj se sin zove Antun’, rekla je pjevačica.

pamela ramljak suprug mladen-antun salajster i sin antun salajster zagreb 24042017 foto posavec
Ivan Posavec

Linker
12. travanj 2024 12:35