Reuters
LJUBAVNI USPONI I PADOVI

Koga ljube bivše žene Johnnyja Deppa

Nakon burnog razvoda od glumice i modela Amber Heard, malo se zna o ljubavnom životu holivudskog glumca: Johnny Depp navodno se posvetio svojoj djeci i karijeri, ali zato njegove bivše prolaze kroz uspone i padove u ljubavi.

Francuska glumica, pjevačica i model Vanessa Paradis (44) s Johnnyjem Deppom (54) je u vezi bila 14 godina i zajedno imaju dvoje djece: 18-godišnju Lily-Rose te 15-godišnjeg Johna Christophera. Nakon što su njih dvoje prekinuli svoju dugogodišnju vezu, Vanessa je tri godine ljubila francuskog glazbenika Benjamina Biolayja (44), ali i ta veza je pukla nakon što je upoznala redatelja Samuela Benchetrita (44) na snimanju filma "Dog".

Profimedia, KCS Presse

Par je u sretnoj vezi od listopada prošle godine, a tek su se nedavno prvi put pojavili zajedno na službenom događanju: premijeri filma koji ih je spojio. Paradis i Benchetrit zajedno su stigli na Locarno Film Festival u Švicarskoj. Ona je najprije na press konferenciji zablistala u ljubičastom kombinezonu s cvjetnim uzorkom, dok je za premijeru odabrala monokromatsku kreaciju koja je naglasila njezinu vitku liniju.

Profimedia, KCS Presse

I dok Vanessa Paradis trenutačno uživa u vezi s redateljem, bivša supruga Johnnyja Deppa nema sreće u ljubavi. Romansa Amber Heard (31) i američkog inženjera i poduzetnika Elona Muska (46) došla je svojem kraju nakon godine dana. Njih dvoje prvi put su viđeni zajedno prošlog ljeta, a ljubav je pukla zbog njegovih poslovnih obaveza i prenatrpanog rasporeda.

- Zabavljali su se nekoliko mjeseci, ali oboje su trenutačno posvećeni poslu. Postajalo im je sve teže pronaći dovoljno slobodnog vremena da se vide – otkrio je izvor blizak paru i dodao da je prekid inicirao milijarder Musk.

- Elon radi danonoćno. To je njegov život i on ga voli. Trenutačno nije u situaciji u kojoj bi se mogao posvetiti vezi pa je odlučio sve prekinuti.

Šuškanja o tome da su njih dvoje u vezi krenula su još prošle godine, kada su se oboje nalazili usred razvoda: Heard od glumca Johnnyja Deppa, a Musk od svoje supruge Talulah Riley, glumice poznate po ulozi u serijalu "Westworld". Još u lipnju su bili sretni zajedno – viđeni su u romantičnom večernjem izlasku, a mjesec dana ranije njihov je prijatelj otkrio za People da se radi o ozbiljnoj vezi. Ona je većinu vremena provodila u njegovoj kući te se brinula za njegovu djecu – pet sinova iz prvog braka s Justine Musk - kada bi bili kod njega.

I dok su njegove bivše itekako krenule dalje, glumac Johnny Depp nakon razvoda s Heard nije pronašao ljubav. On se posvetio svojoj karijeri: trenutačno snima nastavak filma "Fantastic Beasts and Where to Find Them" i "Richard Says Goodbye" a posudit će glas Sherlocku Gnomesu u filmu "Gnomeo & Juliet".

Actor Johnny Depp poses on a Cadillac before presenting his film The Libertine, at Cinemageddon at Worthy Farm in Somerset during the Glastonbury Festival in Britain, June 22, 2017.  REUTERS/Dylan Martinez - RTS189X6
REUTERS

Slavni glumac izrazito je fokusiran na svoju glumačku karijeru, osobito otkako ga je magazin Forbes nekoliko godina zaredom proglasio najneisplativijim holivudskim glumcem, a početkom ove godine otkriveno je i da se našao pred bankrotom zahvaljujući suludom trošenju svojih milijuna.

Linker
19. travanj 2024 01:03