sretno, super Mario!

Koja vijest domaćeg nogometaša na izmaku godine - troje ih je!

Bit će 2019. još jedna plodna godina za zvjezdani svijet, već se sada može naslutiti! Božić je tako po prvi put 'utroje' svojim prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama čestitao dinamov nogometaš Mario Gavranović.

'Sretan Badnjak svima od nas troje', napisao je 29-godišnji igrač Dinama Mario Gavranović. Time je svijetu dao do znanja da ga je snašla najveća privatna sreća - čeka svoje prvo dijete koje će okruniti šest godina njihove veze, od kojih nepune dvije godine u braku.

Beba tako u 2019. godini stiže u njegov dom, koji dijeli sa svojom lijepom trudnicom, suprugom Anitom koja je, baš kao i on, odrasla u Švicarskoj gdje su se i upoznali. Ljubav među njima planula je u Zürichu gdje je ona radila u butiku. Njegovi su roditelji rodom iz Gradačca, a njezini iz Dervente i imali su o čemu pričati...

Gavranović je rođen u Luganu gdje je i započeo nogometnu karijeru. Za švicarsku je reprezentaciju nastupio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014, no potom se ozlijedio. Nakon prisilne pauze, u siječnju 2016. iz Züricha je došao je igrati u klub HNK Rijeka kao napadač. Od ove godine igra za Dinamo, kao napadačko pojačanje.

Anita je još neko vrijeme nakon Marijeva odlaska u Rijeku ostala u Švicarskoj, no potom mu se pridružila sada su se potpuno prilagodili na život u Hrvatskoj.

 

View this post on Instagram

Duša moja hvala da si uvijek uz mene

A post shared by Mario Gavranovic (@gavra7) on