Getty Images for TRESemme
Sreći nema kraja

Koji ulazak u 2018. - treća beba stigla u poznatu obitelj!

Nakon dvije kćeri, holivudska glumica i filmski producent poželjeli su dobrodošlicu sinu, koji je rođen posljednjeg dana 2017. godine.

"Hayes Alba Warren 12/31/17 Najbolji poklon za Novu godinu! Cash i ja se osjećamo blagoslovljeno. Haven i Honor su već opsjednute svojim malih bratom." napisala je holivudska glumica Jessica Alba (36) ispod fotografije prinove na Instagramu. Sa suprugom Cashom Warrenom (38) na Staru je godinu poželjela dobrodošlicu prvom sinu koji je došao nakon djevojčica Haven (6) i Honor (9). Peteročlana obitelj nije mogla dobiti bolji dar za početak 2018. godine, a sretni roditelji nastavili su sa svojom tradicijom i dječaka nazvali imenom koje počinje na H.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

A post shared by Cash Warren (@cash_warren) on

Rođenjem sinčića na društvenim mrežama pohvalio se i ponosan otac - "Hayes Alba Warren: zbilja znaš kako započeti Novu godinu. Stigao si nekoliko dana ranije, ali ne možemo biti sretniji što si tu. Tvoja majka je najsnažnija žena koju poznajem... pravi si srećković što ju imaš kraj sebe. Imaš dvije prekrasne sestre koje te već sad obožavaju i znam da će biti zahvalan što ih imaš da te vode kroz život. Na tvoj prvi dan života obećavam ti da ću te voljeti, cijeniti te i pružiti ti sanduk pun snova za istraživanje. Dobrodošao u obitelj moj slatki Hayesu!"

Glumica je trudnoću najavila putem videa na Instagramu u srpnju, ispod koje je napisala da će nju i supruga početkom godine brojno nadmašiti djeca. U sretnom braku su već devet godina, a glumica je u intervjuu tijekom treće trudnoće izjavila kako ne planiraju imati više djece.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 11:  Jessica Alba (L) and Cash Warren attends The 2017 Baby2Baby Gala presented by Paul Mitchell on November 11, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Baby2Baby)
Getty Images for Baby2Baby
Jessica Alba i Cash Warren

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Linker
24. travanj 2024 07:15