Johnny Depp nedavno je snimljen sa svojim odvjetničkim timom u Londonu gdje je vodio bitku protiv tabloida
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Dobrodošao!

Konačno je popustio! Johnny Depp napravio potez koji od njega nikako nismo očekivali

Konačno je pred velikim iskušenjem popustio holivudski velikan Johnny Depp. Ne radi se ovog puta o novoj fatalnoj ljubavi, već društvenoj mreži kojoj nitko ne može odoljeti.

Pokleknuo je i glumac Johnny Depp. I ne, nije pao pred još jednom holivudskom ljepoticom, već se predao čarima novih tehnologija. Otvorio je profil na Instagramu! Priznao je da ranije za tim nije imao potrebe, no sada je, kaže, pravo vrijeme za otvorene razgovore jer je prijetnja nevidljivog neprijatelja već izazvala brojne tragedije i nanijela štetu u našim životima.

U manje od 24 sata počela su ga pratiti dva milijuna ljudi.

Koronavirusu tako dugujemo Johnnyja na društvenim mrežama, gdje se slavni glumac odmah oglasio i o ružnom javnom razvod od kolegice Amber Heard.

Zahvalio se, naime, svima koji su ga dosad podržavali, prilično jasno davši do znanja da se radi o podršci koju je dobio tijekom ružnim optužbi za fizičko zlostavljanje bivše supruge. Niz kolegica na sudu je posvjedočilo o njegovom karakteru u njegovu korist, no mnogi na Deppa zbog svega više nikada neće gledati istim očima.

Vjerojatno će i društvene mreže koristiti u svrhu poboljšavanja svog donedavno besprijekornog imidža. Depp je uz svoju prvu fotografiju objavio i video namijenjen obožavateljima, a oni su to itekako pozdravili.

Čitajte i:

Johnny Depp prvi put progovorio o optužbama za nasilje u obitelji: 'Tek sada imam dokaze da sam nevin'

Johnny Depp opet šokira navodno je slao uznemirujuće sms-ove: 'Idemo spaliti Amber! Ali prvo ćemo je utopiti'

Johnny Depp šokirao fotografijom nastalom nakon fizičkog obračuna s bivšom

Linker
22. travanj 2024 17:28