DUA LIPA

Kosovarka koja mijenja pravila: Sama piše svoje pjesme, osvaja smjelim modnim kombinacijama i - trbušnim mišićima

Britanska pjevačica Dua Lipa, koju je magazin GQ nedavno proglasio umjetnicom godine, slavu je stekla pjesmama koje sama piše, zalaganjem za ženska prava, smjelim modnim kombinacijama i - trbušnim mišićima.

U borbi za dominacijom na društvenim mrežama i drugim digitalnim platformama - koje iz dana u dan "u brojku" mjere popularnost, a time i uspješnost - Dua Lipa (23) bilježi kontinuirani rast. Britanska pjevačica na Instagramu ima više od 18 milijuna pratitelja i jedna je od najslušanijih glazbenica na svijetu. Na Spotifyu, multimedijskom servisu za primanje i reprodukciju sadržaja, lani je bila izvođačica broj jedan u Velikoj Britaniji, a u antologiju je ušla i kao prva žena s pet nominacija za nagrade Brit Awards - i u veljači osvojila dvije, za najbolju novu glazbenicu i najbolju samostalnu izvođačicu. Na krilima uspjeha, spektakularnim nastupom u svibnju otvorila je finale lige prvaka - jedan od najgledanijih i najskupljih sportskih događanja na svijetu. A pjesmom "New Rules" s lani objavljenog debitantskog albuma definitivno je ispisala nova pravila: na top-listi sustigla je, naime, dotad nedodirljivu Adele, kao posljednju ženu koja je 2015. s pjesmom "Hello" bila na vrhu britanske glazbene ljestvice.

Sve o Kosovarki koja sama piše svoje pjesme i uvjerljiv je uzor mladim djevojkama pročitajte u novom broju magazina GloriaIN Specijal koji je u prodaji od 24. rujna, a u kojem vas očekuju novi modni trendovi, jesenski beauty savjeti, dobre ideje za interijere i izlete, vodič za zabavu te veliki jesenski horoskop.

Uz novi broj ne propustite na dar kupon za kupnju u dućanima Fashion&Friends s popustom od 30 posto koji se može iskoristiti od 24. rujna do 7. listopada 2018.!

Linker
24. travanj 2024 10:18