REUTERS
NAKON VELIKE KRIZE

Kraj dramama: Napokon zajedno u javnosti - i nisu skidali pogled jedno s drugoga

Iako je njihova ljubavna priča započela 2016., iza njih je već jedna velika kriza: vezu su prekinuli nakon 10 mjeseci, ali su svojoj ljubavi početkom ove godine dali drugu priliku - i čini se da im ovog puta ide odlično.

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom stigli su zajedno na Monte Carlo Gala večeru u Monako, a na svečanosti se nisu suzdržavali od šaputanja i zaljubljenih pogleda. Iako su, uz mali prekid, zajedno od 2016. godine, tek su sada prvi put stigli zajedno na neko događanje i zaljubljeno pozirali fotografima. I ranije su viđeni na istim eventima, ali ovo je prvi put da su se pojavili kao par u dvije godine njihove turbulentne veze.

Singer Katy Perry and actor Orlando Bloom pose upon their arrival for the Monte-Carlo Gala for the Global Ocean in Monaco, September 26, 2018. REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS

Pjevačica Katy Perry blistala je uskoj puderastoj haljini s potpisom dizajnera Toma Forda čiji su rukavi posebno upečatljivi, a mnogima je za oko zapeo i ogormni dijamantni prsten, ali očigledno ne zaručnički s obzirom na to da ga je nosila na kažiprstu. Za svoj prvi izlazak kao par odabrali su svečanost na kojoj su pozirali uz članove kraljevske obitelji: događanje se održavalo pod sponzorstvom monegaškog princa Alberta i princeza Charlene.

Monaco's Prince Albert II and Princess Charlene pose with singer Katy Perry and British actor Orlando Bloom upon their arrival for the Monte-Carlo Gala for the Global Ocean in Monaco, September 26, 2018. REUTERS/Eric Gaillard
REUTERS
Princ Albert II., princeza Charlene, Katy Perry i Orlando Bloom

Slavna pjevačica i glumac svoju su vezu započeli 2016., ali su lani odlučili ljubav staviti na pauzu koja je potrajala gotovo godinu dana. Da su ponovno zajedno otkrili su u travnju ove godine, nakon mjeseci šuškanja da se u tajnosti viđaju.

Linker
20. travanj 2024 11:50