Vedran Peteh
Vedran Peteh

snovi mlade kraljice

Kraljice Daniela i Ema Gračan pod istim krovom: 'Uvijek sam htjela biti kao mama'

  • 13.12.2018. u 09:07

  • Autor:
    • Nevio Pintar

Riječka maturantica Ema Gračan, pobjednica izbora ljepote Kraljica Hrvatske, izgled i sklonost modi naslijedila je od mame Daniele, koja je istu krunu, a potom i svjetsku titulu, osvojila prije skoro tri desetljeća.

Ljepota nije prijelazna, ali je nasljedna: nova Kraljica Hrvatske je Ema Gračan, kći bivše Kraljice svijeta Daniele Gračan (49) i Nenada Gračana (56), izbornika hrvatske U-21 nogometne reprezentacije. Dr. sc. Daniela Gračan, redovita profesorica na opatijskom Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, svoju je krunu osvojila prije 29 godina u Baden-Badenu, a Ema prošlog tjedna u Rovinju. Ovogodišnjoj pobjednici jednog od najstarijih i najprestižnijih izbora ljepote u Hrvatskoj osamnaest je godina, živi u Lovranu s roditeljima i dvije sestre, maturantica je Opće talijanske gimnazije u Rijeci, završila je osnovnu muzičku školu, smjer klavir, govori engleski, francuski, talijanski i španjolski, trenira odbojku, od 15. godine bavi se manekenstvom i članica je pulske modne agencije Tijara.

- Uvijek sam htjela biti kao mama. Kao mala hodala sam po kući s maminom lentom i u njezinim štiklama, maštala o takvim natjecanjima, a ove godine odlučila sam ostvariti taj san pa sam se prijavila na izbor za Kraljicu Hrvatske - otkrila je Ema u razgovoru za Gloriju u kojem je otkrila svoje snove vezane uz manekenstvo i priznala kako misli da se dečki boje lijepih cura, dok je njezina mama progovorila o dvojbama oko kćerine želje da se prijavi na natjecanje ljepote.

Samo Gloria daruje vam knjižicu za izradu svečanih kolača i kupon s popustom od 20% na sve u trgovini Baby Center. Iskoristite ga ovaj petak na City Shopping dayu u svom City Centeru one.