Profimedia, Backgrid USA
s ulica New Yorka

Kristen Stewart ima novu djevojku i to je pokazala cijelom svijetu

Glumica najpoznatija po ulozi Belle iz filmova 'Sumrak saga' ne gubi vrijeme kada je ljubav u pitanju - uhvaćena je u zagrljaju nove djevojke, mjesec dana nakon što je zadnji put viđena u društvu bivše djevojke.

Američka glumica Kristen Stewart (27) priznala je kako u životu želi probati svašta, pa se u medijima često spominje njezin ljubavni život i učestalo mijenjanje partnera i partnerica. Nakon što se razočarala u ljubavnoj vezi s glumcem i kolegom iz Sumrak sage, Robertom Pattisonom, a zatim i s redateljem Rupertom Sandersom koji je bio oženjen, Kristen je utjehu pronašla u ljepšem spolu.

Nakon kratkih ljubavnih veza i afera, Kristen, koju ćemo gledati kao jednu od Charliejevih anđelica u remakeu poznatog filma, je ostvarila vezu dugu dvije godine s manekenkom Stellom Maxwell (29), no ljubav je pukla u prosincu 2018. godine. Samo mjesec dana nakon prekida viđena je u društvu nove djevojke, stilistice Sare Dinkin, s kojom je veza trajala nekoliko mjeseci. Sada je glumica pronašla novu ljubav, iako je javnost pomislila kako je uspjela izgladiti stvari s manekenom belgijskog podrijetla Stellom.

Los Feliz, CA  - *EXCLUSIVE*  - Kristen Stewart steps out on a dinner date with ex girlfriend Stella Maxwell. The pair went on a low key date, they sat very close together and afterwards headed to Kristen's home in Los Feliz. Kristen was dating Sara Dinkin but it now looks like she might be rekindling her relationship with Stella.

Pictured: Kristen Stewart, Stella Maxwell



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 435093180, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Sredinom godine viđena je u društvu bivše djevojke, manekenke Stelle Maxwell

Da su ponovno zajedno dale su naslutiti njihove zajedničke fotografije s početka ljeta ove godine, nakon što su nekoliko puta snimljene u zajedničkom izlasku, kao i na jahti za vrijeme odmora u Italiji. Ipak, čini se da su djevojke samo ostale dobre prijateljice nakon ljubavnog prekida jer je Kristen viđena u strastvenom zagrljaju sa spisateljicom Dylan Myers. Na ulicama New Yorka opušteno su sjedile, ne obazirući se na prolaznike i paparazzi fotografe, a u jednom trenutku Kristen je iznenadila spisateljicu poljupcem.

Glumica je vjerna plavoj pixie frizuri i grunge modnom izričaju, a u sličnom stilu odjenula se i spisateljica s kojom sada provodi vrijeme.

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Kristen Stewart passionately kisses writer Dylan Meyer on a NYC stoop during an afternoon out. The
Profimedia, Backgrid USA

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Kristen Stewart passionately kisses writer Dylan Meyer on a NYC stoop during an afternoon out. The
Profimedia, Backgrid USA

Linker
16. travanj 2024 04:29