Ana Mihalić
U NOVOM BROJU GLORIJE

Ksenija i Ivić Pašalić okrenuli novu životnu stranicu: Mila i Mili u akciji

Ivić Pašalić, nekad jedan od najmoćnijih političara u Hrvatskoj, a danas poduzetnik, otkriva kako ga je supruga Ksenija ohrabrila za proizvodnju dizajnerskog namještaja kojim planira osvojiti Europu

Kad sam se prije 33 godine vjenčao sa Ksenijom, rekao sam da joj mogu obećati samo jednu stvar: da joj sa mnom nikada neće biti dosadno. Obećanje sam održao jer iako smo oboje u pedesetima, upravo okrećemo novu stranicu u životu. U suradnji s timom hrvatskih produkt dizajnera počeli smo u našoj tvornici za preradu drva u Gradecu kod Vrbovca proizvoditi dizajnerski namještaj od vrhunskog domaćeg hrasta i oraha. S našim brendom Milla & Milli planiramo osvojiti domaće, ali i strana tržišta - kaže dr. Ivić Pašalić (58), nekad jedan od najmoćnijih političara u Hrvatskoj, a danas predsjednik Nadzornog odbora u obiteljskoj tvrtki Mundus Viridis, u kojoj je Ksenija Pašalić (54) direktorica, a sin Domagoj (28), magistar korporativnih financija, član Uprave zadužen za financije.

Namještaj Milla & Milli predstavili su nedavno na zagrebačkom sajmu Ambienta, gdje je njihova kolekcija Offset dobila zlatnu plaketu Mobil Optimum za uspješan dizajn i primjenu materijala. Nedugo nakon toga, na Mjesecu dizajna u Ljubljani, njihova svjetiljka Ola osvojila je Big See Wood Award.

Kako su odlučili okrenuti novu stranicu, što znači ime njihovog brenda i tko im je bio prvi klijent te kakvi su im planovi za budućnost bračni par Pašalić otkrio je u novom broju magazina Gloria.

Instagram

Linker
19. travanj 2024 20:53