Nikša Stipaničev / CROPIX
kakav bezobrazluk

Kud baš nju! Dok se Antonija trudi, prevaranti na internetu lažu o njezinim izgubljenim kilogramima

Voditeljica i producentica nikad nije skrivala da par tvrdoglavih kilograma rješava treningom i zdravom hranom. No, dok Blaće radi, rade i prevaranti na internetu.

Čarobnog trika za mršavljenje nema. Iako se već čini da i ptice na grani znaju da se do idealne linije dolazi mukotrpnim radom i odricanjem, i dalje se ljudi trude prodavati različite preparate za brzo gubljenje kilograma. A idealnim 'zaštitnim licem' ovog puta im se učinila voditeljica i producentica Antonija Blaće. Bila je stoga prisiljena, kao posljednja u nizu brojnih zvijezda, demantirati putem Instagrama internet prevare koje kruže, a uključuju njezin lik i djelo.

Sličan problem imala je i Nina Badrić

Kada su joj javili da je njezino lice iskorišteno za promociju takvih proizvoda, Antonija se odmah oglasila: "Samo da vam javim da je ovo fejk! Hvala svima koji su me upozorili da se ovo vrti na mrežama", napisala je Blaće uz screenshotove četiri različita oglasa. Nije Antonija jedina, slična se stvar početkom godine dogodili i glazbenici Nini Badrić, kada ju je jedan brend tableta za mršavljenje iskoristio u promidžbi tableta za mršavljenje.

Nisam baš sad vrlo fit, ali sam zaustavila rast, što mi je baš odlično.

Ironija ovih oglasa tim je veća s obzirom na to da Blaće nimalo ne skriva da se za idealnu liniju mora malo i potruditi te je o tome javno govorila u više navrata. "Obično padnem pod utjecaj okoline i okolnosti, ali ovaj put sam se othrvala. Dobra strana korone, u čemu je pomogla je to da smo imali više vremena za sve, sve se usporilo. Trenutačno smo u dugim šetnjama u prirodi, kao da nam fali zraka, to je vjerojatno nuspojava lockdowna. Doduše, zaželjela sam se i žešćih treninga, ali pokušat ću se samodisciplinirati preko ljeta", ispričala je tako nedavno u intervjuu za Gloria.hr.

"Što sam starija više težim balansu, nego savršenstvu. Iskoristila sam ovo vrijeme da se posložim i presložim. Surađujem već neko vrijeme s Bojanom Stojnićem, nutricionistom iz Rijeke, koji je na doktoratu u Španjolskoj. Došla sam do njega i njegove kompanije zahvaljujući preporukama zadovoljnih korisnika. Jako mi se svidjela njegova filozofija, uništava mitove o hrani i izgledu”, ispričala nam u srpnju je Antonija.

Čitajte i:

Antonija Blaće zadovoljno ide u ljeto, otkrila nam je i kako je to postigla: 'Ovaj put sam se othrvala'

Oni su uspjeli ono o čemu mnogi sanjaju: Zauvijek su skinuli kilograme, iako nije bilo lako

Nina Badrić ljuta zbog prevare, najavila tužbu: 'Žao mi je žena koje su nasjele na laži'

Sramotne krađe svjedoče prokletstvu javnih osoba: Naivan je ispao i Goran Višnjić, no tko bi ga krivio? Svi bi nasjeli

Linker
20. travanj 2024 00:14