Profimedia, Backgrid USA
SAMO DRAMA

Lady Gaga uhvaćena kako ljubi oženjenog muškarca

Slavna pjevačica ponovno podiže prašinu. Nakon što se našla u središtu prekida Bradleyja Coopera i Irine Shayk, Lady Gaga uhvaćena je kako ljubi oženjenog muškarca.

Početkom godine raskinula je zaruke s Christianom Carinom, zbog čega su obožavatelji još više povjerovali da ima ljubavnu aferu s Bradleyjem Cooperom s kojim je glumila u filmu "Zvijezda je rođena". I dok se uporno trudila svima objasniti kako je sve samo gluma, Lady Gaga ponovno je podigla prašinu. Naime, pjevačica je ovog vikenda na pozornici u Las Vegasu, u sklopu showa Lady Gaga Jazz & Piano, poljubila trubača. 33-godišnja pjevačica drži za ruke dotičnog glazbenika i nježno mu pjeva "Darling, kiss me" da bi se njih dvoje na kraju nježno poljubili.

Ne bi to bilo ništa posebno da nije u pitanju Brian Newman, glazbenik koji je oženjen. I dok su njezini obožavatelji već pomalo razočarani, mnogi komentiraju kako se ne radi ni o čemu posebnome.

- Ovo nije ništa posebno, Gaga je izvođačica i to je bilo zaigrano i bezopasno. Jednostavno je to dio njezinog nastupa. Ona i Brian se znaju već godinama, jako su dobri prijatelji, zapravo kao da su si obitelj - kazao je jedan od bliskih suradnika slavne pjevačice.

Lady Gaga je u veljači ove godine raskinula zaruke s Christianom Carinom pa su mnogi zaključili kako se njihova veza raspala zbog njezine kemije s 44-godišnjim Bradleyjem Cooperom, s kojim je glumila u hitu "Zvijezda je rođena". Tada su njezini prijatelji objasnili kako Bradley nije kriv za krah, već Christiano i Gaga jednostavno nisu funkcionirali zajedno. Ipak, u međuvremenu je i Bradley ostao sam: Irina Shayk napustila ga je samo par mjeseci nakon, a navodno je u svemu ključnu ulogu imao upravo film s Gagom jer je on bio potpuno odsutan dok je radio na projektu.

- Pokušali su spasiti vezu, ali sve se promijenilo - objasnio je bliski prijatelj para, a svemu nisu pomogla niti šuškanja da ga je na setu osvojila Lady Gaga.

Linker
21. travanj 2024 06:02