Instagram
Nije tako idilično

Lana Jurčević sjela u labuda pa poručila: 'Ne zavaravajte se životom koji vam serviram'

Posljednjih godina svi smo svjesni postojanja dvije realnosti – one koju živimo i onu koju predstavljamo na društvenim mrežama. Instagram i Facebook profilI postali su savršena platforma za promociju raznih (ne)istina, a o tome je odlučila progovoriti i mlada pjevačica poznata upravo po samopromociji putem Interneta.

'Don't be fooled by the rocks that I got, i'm still, I'm still Lana from the block. I stvarno, kad pogledam svoj Instagram, pomislim kakav idiličan život ima ova Lana... pluta na labudovima, 'hoda okolo', malo se popne na pozornicu, malo otpjeva, putuje, sunča se, fino se papa, naslikava, brendovi šalju proizvode i kile garderobe, ima dobre ugovore, koncerata k'o u priči... ma živa idila... Ne dajte se zavarati Instagramom i životima koji vam se serviraju, ni tuđim, ni mojim', piše Lana te nastavlja u istom tonu.

'Iza karijere (a moja traje gotovo 14 godina) stoji puno rada koji nije ni upola lijep ni reprezentativan kao ove slike. Jednog dana, ako i kad će vas zanimati kako zapravo izgleda biti pjevačica i vlasnica firme, onda ćemo organizirati neki seminar ili predavanje, a do tad sam u ulozi nekoga tko vam uljepša dan nekom bezbrižnom sličicom ili dvije. Pusa, volim vas, iskreno i od srca. Očekujte overload objava s koncerata ovaj tjedan',zaključila je.

Don't be fooled by the rocks that I got, i'm still, I'm still Lana from the block. I stvarno, kad pogledam svoj Instagram, pomislim kakav idiličan život ima ova Lana.. pluta na labudovima, 'hoda okolo', malo se popne na pozornicu, malo otpjeva, putuje, sunča se, fino se papa, naslikava, brandovi šalju proizvode i kile garderobe, ima dobre ugovore, koncerata ko u priči... ma živa idila... ne dajte se zavarati instagramom i životima koji vam se serviraju, ni tuđim niti mojim. Iza karijere (a moja traje gotovo 14 godina), stoji puno rada koji nije ni upola lijep ni reprezentativan kao ove slike. Jednog dana ako i kad će vas zanimati kako zapravo izgleda biti pjevačica i vlasnica firme, onda ćemo organizirati neki seminar ili predavanje, a do tad sam u ulozi nekoga tko vam uljepša dan nekom bezbrižnom sličicom ili dvije :-) pusa, volim vas, iskreno i od srca Očekujte overload objava s koncerata ovaj tjedan:-)

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Na ovaj je način Lana Jurčević otvorila dušu svojim obožavateljima i pratiteljima na Instagramu. Mlada pjevačica, koja već 13 godina postoji na hrvatskoj sceni, poznata je po svojoj glazbi, ali realnost je da ju ljudi prepoznaju i zbog njezine ljepote koju se ne libi pokazivati na svojim društvenim mrežama. Provokativnim fotografijama nerijetko golica maštu, a gotovo svakodnevne objave uživanja u raznim luksuznim aktivnostima kod mnogih izazivaju zavist.

Mozda sam nekad komplicirana, mozda nekad teska ljudima oko sebe, ali znam i da sam jednostavna ljudima koji sa mnom dijele istu viziju. Uvijek stisnem kad je tesko, kad nije sve 'po loju', kad me odgovaraju od neceg, a ja stisnem jos jace. Tako je bilo i ovaj put. Duzna sam vam, u najmanju ruku - da vam dam nesto sto mislim da nije obicno, prosjecno, lako izvedivo... Jer, najlakse mi je u kvartu snimiti spot :) Zelim uvijek da vam bude dozivljaj, (makar to znacilo da 'otputujete' sa mnom do Pariza :-) i da vas zabavim 3 minute, makar me mrzili nakon toga :) Jer znate onu: bolje je da te vole zbog neceg sto jesi, nego zbog neces sto nisi. A ja cu vas i dalje voljeti, kako god okrenete Sutra se gledamo i slusamo u podne P.s. Hvala @kototamocrta na ovoj prekul jakni s mojom slikom i ljudima koje sam taggala na sliku koji su ovo stvarali sa mnom

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Kod ljubitelja Instagrama namještanje savršenog kadra ponekad traje i traje, a sve u svrhu prikupljanja što više 'lajkova'. Rijetki su oni koji će priznati da su više uživali u pogledu na reakcije pratitelja nego u samom trenutku u kojem je fotografija nastala. Ipak, većina zvijezda više voli one prave obožavatelje, a ne virtualne, a zbog ove će ih objave Lana zasigurno imati još i više.

Linker
13. travanj 2024 12:28