Lana Pavić i Marko Kožul
 PR
slavlje na popravnom

Lana Pavić: Nakon dva propala slavlja spremamo veliku feštu

Voditeljica emisije 'Zdrav život' na HRT-u Lana Pavić nije proslavila treću godišnjicu braka sa suprugom Markom Kožulom, ali ni 37.rođendan. U tome ju je spriječila viroza zbog koje je tjedan dana bila prikovana za krevet, a zaraza se proširila na cijelu obitelj: kćeri Laru Bornu, Iris Luciju i dvomjesečnog Marka Aurelija. Srećom, trenutno se svi osjećaju bolje, pa se obitelj priprema za krstitke Marka Aurelija

Treću godišnjicu braka i rođendan proslavili ste u krevetu?
Nažalost, ove godine godišnjicu braka koja je 7. veljače uopće nismo proslavili. Nismo proslavili niti moj rođendan koji je bio šest dana prije godišnjice jer sam se pred rođendan razboljela. Ne pamtim kada sam zadnji put bila bolesna, ali sam rođendan dočekala s iznimno jakom virozom koja me na tjedan dana prikovala za krevet. Kako su se i djeca razboljela, nisam razmišljala o propuštenoj zabavi nego samo o tome da svi što prije ozdrave. Srećom, sada smo bolje. Zato u nedjelju pripremamo krštenje Marku Aureliju pa ćemo uz obitelj i prijatelje nadoknaditi sve propušteno.

Facebook
Lana Pavić u vjenčanici Vesna Sposa

Vi se ne slažete s onom ljubav traje tri godine, zar ne?
Ljubav je jedini osjećaj koji može trajati doživotno. U slučaju ljubavi majke prema djeci to je trajanje bezuvjetno, a u slučaju supružnika za dugovječnost ljubavi nužno je međusobno poštovanje i razumijevanje. Srećom, mi ga imamo dovoljno.

Je li vam suprug partner u zločinu i dobru?
Zločin još nismo počinili, a dobro nas prati od prvog dana našeg poznanstva. Neka samo tako ostane zauvijek.

Radi li vaš suprug kakve kućanske poslove?
Suprug mi pomaže u svemu pa tako i u kućanskim poslovima. Srećom, i njemu i meni u kućanskim poslovima pomaže gospođa koja kod nas radi i tako doprinosi kvaliteti našeg obiteljskog i bračnog života.

Kada i kako ste znali da je on onaj pravi?
Ni za što ne postoji garancija, ali da se odlično slažemo otkrivam svaki dan u stresnim situacijama koje nisu rijetke kada u kući imate troje djece, od kojih jedno već hvata pubertet, Iris Lucija ima nepune dvije godine i predstavlja opasnost za sebe i druge, a Marko Aurelije ima skoro tri mjeseca i zahtijeva stalnu pažnju.

PR
Lana Pavić i Marko Kožul

Kako se slažu braća i sestre? Pomažu li vam u organizaciji?
Lara Borna ide u peti razred i već je vrlo samostalna. Time mi najviše pomaže. Moram je pohvaliti da je, uz to, i sjajna velika sestra pa često navečer, kada je s malenim Marko Aurelijem prilično zahtjevno, preuzme seku Iris Luciju i čita joj priče prije spavanja.

Instagram
Lana Pavić sa suprugom i djecom

Imate li uopće vremena za sebe i beauty sleep?
Kako ni suprug ni ja ne spavamo već 22 mjeseca, čini se da su nam se organizmi priviknuli na stanje trajne neispavanosti. Nekada me u šali suprug upita hoćemo li se više ikada naspavati. Kažem mu tada da se strpi još koju godinu, nije to ništa, prođe za tren.

privatni album
Brat i sestra poziraju
privatni album
Brat i sestra
privatni album
Ljubav brata i sestre

Koristite li baka servis?
Koristimo svu moguću pomoć: baka/dida servis, tetu čuvalicu, ujaka, kumu, svi su dobrodošli.

Kad se vraćate na posao?
S obzirom na to da suprug i ja imamo malu obiteljsku tvrtku za medijsku produkciju stalno nešto radimo. Činjenica da nemamo klasične poslove koji traže fiksno radno vrijeme i svakodnevni odlazak od kuće olakšava nam situaciju s djecom, ali istovremeno nas veže tako da posao, gdje god bili, ide s nama. Što se televizije tiče, osim u slučaju neke spektakularne ponude, voljela bih se odmoriti barem do rujna pa s jesenskom shemom krenuti u nove radne pobjede.

Stignete li se baviti doktoratom, hoćete li ga uspjeti, kako ste planirali obraniti ovog proljeća?
Srećom, bila sam štreberski vrijedna kada je trebalo pa je sada moj doktorat na samom kraju. Mentori čitaju disertaciju, a ja unosim sitne ispravke i čekam njihove komentare. Polako vidim svjetlo na kraju tunela.

Linker
20. travanj 2024 01:26