Morski dani voditeljice

Lana Pavić u badiću pokazala trudnički trbušćić i otkrila spol bebe

Nakon što je sredinom lipnja za portal Gloria.hr ekskluzivno potvrdila trudnoću, voditeljica Lana Pavić na društvenim mrežama više ne skriva trudnoću pa sreću dijeli sa svojim brojnim pratiteljima. Otkrila nam je napokon i spol bebe te svoju ljetnu destinaciju.

'Kratko sam na odmoru, u Splitu i na Hvaru. Zbog obaveza završavanja disertacije moram brzo natrag u Zagreb', otkrila je za portal Gloria.hr i dodala da se dobro osjeća u trudnoći, da nosi dječaka te da jedino pazi da ne pretjeruje s ljetnim aktivnostima.

Prva četiri mjeseca trudnoće voditeljica Lana Pavić morala je mirovati, no sada, krajem drugog tromjesečja, uživa punim plućima. Na svom je Instagram profilu u dvodijelnom crnom kupaćem kostimu pokazala i trbuščić koji polako, ali sigurno raste!

TV voditeljica i doktorska kandidatkinja političke teorije na Fakultetu političkih znanosti trebala bi roditi u studenom, dijete čeka sa suprugom Markom Kožulom s kojim je u braku dvije godine. Par već ima kćerkicu Iris Luciju koja je u travnju napunila godinu dana. Iz prethodnog braka s Branimirom Brkljačem Lana ima i desetogodišnju kćer Laru Bornu, a sada u njezinu obitelj stiže i treća sreća.

Spica / Zagreb 15.07.2017. / foto: Davor Matota / Lana Pavic i suprug Marko Kozul
Davor Matota / Hanza Media

Instagram

Linker
18. travanj 2024 13:28