Brad Falchuk / Instagram
NOVI BRAK

Lani razvod, sada zaruke: Glumica rekla 'da' nakon tri godine veze

Možemo očekivati potvrdu na njezinom lifestyle portalu na kojem je prije tri godine otkrila da se razvodi nakon deset godina braka.

Glumica Gwyneth Paltrow (45) i televizijski producent Brad Falchuk (46) zaručili su se nakon tri godine veze, javlja Us Weekly. Iako se ona još nije oglasila oko vijesti o zarukama, možemo očekivati da će to učiniti na svojem lifestyle portalu Goop, gdje je prije tri godine objavila i da se razvodi od glazbenika Chrisa Martina. Izvori bliski paru kažu kako su Gwyneth Paltrow i Brad Falchuk već snimili zaručničke fotografije, a o vjenčanju razmišljaju već neko vrijeme.

- Oboje su znali da će doći do ovog trenutka, ali to njima nije velika stvar jer su oboje već bili u dugogodišnjim brakovima. Nije bilo žurbe – otkrio je njihov prijatelj za Us Weekly. Par se upoznao 2010. na setu televizijske serije "Glee", a vezu su započeli četiri godine kasnije te su tek 2015. otkrili da su zajedno kada su stigli na premijeru serije "Scream Queens".

Objavu dijeli @bradfalchuk

Glumica iza sebe ima jedan brak: 2014. godine odlučila se razvesti od glazbenika Chrisa Martina, frontmena benda Coldplay, s kojim ima 13-godišnju kćer Apple i 11-godišnjeg sina Mosesa. Njihov razvod finaliziran je tek prošle godine, ali su ostali u prijateljskim odnosima, baš kao što su i najavili kada su se odlučili razići. Brad Falchuk je prije Gwyneth bio u braku sa Suzanne Bukinik s kojom ima dvoje djece – kćer Isabellu i sina Brodyja.

Objavu dijeli @bradfalchuk

Linker
20. travanj 2024 10:53