HollywoodFixTV.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Glumac slavi

Lavina komentara! 62-godišnji snagator zaručio djevojku mlađu skoro 40 godina

Legenda osamdesetih godina, glumac Dolph Lundgren, objavio je da se u Švedskoj zaručio sa svojom djevojkom Emmom Krokdal.

Lavinu komentara izazvao je glumac Dolph Lundgren nakon što je objavio da se zaručio s djevojkom skoro 40 godina mlađom od njega. Producent, redatelj i majstor borilačkih vještina objavio je na svojim društvenim mrežama da je zaručen s 24-godišnjom Emmom Krokdal. Zvijezda akcijskih filmova osamdesetih i devedesetih treći put će se vjenčati, iza njega su dva braka.

Nakon dva braka - treća sreća!

Prije Emme, Lundgren je bio u dva braka - prvi put s Peri Momm, a drugi i znatno duži bio je onaj s dizajnericom nakita Anette Qviberg. S njom je dobio dvije kćeri - Gretu i Idu, a nakon razvoda 2011. godine s Anette je ostao u korektnim odnosima.

Dolph je djevojku zaprosio u Stockholmu, a svojedobno je za nju rekao da je voli i previše. Norvežanka je, inače, po zanimanju osobna trenerica, a tijekom epidemije koronavirusa s Dolphom je demonstrirala kako vježbati u paru - kod kuće. Za njihovu vezu mediji su doznali u siječnju ove godine, kada je izvor blizak paru medijima otkrio da su Dolph i Emma u vezi mjesecima.

Čitajte i:

Zbogom slobodice... Dvije godine nakon vjenčanja, slavni supružnici napokon žive na istoj adresi

Ništa od sudbonosnog 'da': Tajno vjenčanja je otkazano, a sve je bilo spremno do najmanjih detalja

Ne gubi vrijeme: Bogata nasljednica nakon prekida brzo pronašla novu ljubav: 'Volim znati da si moj'

Linker
20. travanj 2024 16:57