Madonna
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Ubija ju tempo

Ledene kupke, transfuzije i brutalna iscrpljenost: 'Bolovi kroz koje prolazim su preveliki, ovo mi je prava kazna'

Legendarna Madonna na jednoj je od najizazovnijih turneja u svojoj karijeri. 'Madame X' toliko joj je naporna da, osim što često radi pauze, podvrgava se i nekim od suludih tretmana kako bi izdržala izazove.

Dok se Madonna spušta u ledenu kupku i stenje od nelagode kojoj se izložila, njezin 25-godišnji dečko Ahlamalik Williams gleda je i sjedi kraj nje pažljivo, spreman u svakom trenutku uskočiti u pomoć ako to bude potrebno njegovoj 61-godišnjoj partnerici. Dio je to priprema, naime, kojima se Madonna izložila s obzirom na to da je na turneji kojom će nastupiti čak 93 puta u Americi i Europi.

TEL AVIV, ISRAEL - MAY 18: Madonna and Quavo, perform live on stage after the 64th annual Eurovision Song Contest held at Tel Aviv Fairgrounds on May 18, 2019 in Tel Aviv, Israel. (Photo by Michael Campanella/Getty Images)
Getty Images
Iako na koncertima sve izgleda kako treba, Madonna se itekako trudi da bi ostala na visini zadatka

Teško bi se s takvim tempom nosile i njezine duplo mlađe kolegice pa ne čudi što si je kraljica popa zadala tempo i strogi režim. Već je turneja 'Madame X', koja je krenula u rujnu, na meti kritika jer su neki od datuma otkazivani, čak osam dosad otkazano ih je jer je Madonna trpjela tešku bol i bila iscrpljena.

Bolovi i iscrpljenost javljaju se unatoč svim pripremama kojima se Madonna podvrgla, a koje uključuju ledene kupke, masaže i transfuzije krvi. Iako ona zaista nikome ne treba ništa dokazivati, odlučna je u tome da se show nastavi - ne želi ni pomisliti da je njezinom 'showu' možda došao kraj.

Teško su joj pale odgode koncerata zbog zdravstvenog stanja, teško se nosi s liječničkim naredbama da stane i odmori.

TEL AVIV, ISRAEL - MAY 18: Madonna, performs live on stage after the 64th annual Eurovision Song Contest held at Tel Aviv Fairgrounds on May 18, 2019 in Tel Aviv, Israel. (Photo by Michael Campanella/Getty Images)
Getty Images
Borba s zdravstvenim problemima traje već dugo

'Presretna sam zbog koncerata koje radim svake večeri i odgoda mi je prava kazna. No, bolovi kroz koje prolazim su preveliki i moram odmarati kako bih se vratila jača i kako bismo zajedno nastavili putovanje kroz turneju Madame X', rekla je Madonna. Njezini su nastupi i dalje iznimno naporni i energični pa ne čudi što kraljicu popa teško iscrpljuju.

Linker
19. travanj 2024 08:06